Proyék Pendidikan Perdamaian West Midlands milarian Koordinator Pendidikan Damai (Inggris)

Bates waktos aplikasi: 28 Pébruari 2019
[ikon ngaran = "bagi" kelas = "" untrefixed_class = ""] pencét di dieu pikeun langkung jelasna sareng nerapkeun

Proyék Pendidikan Perdamaian West Midlands Kulon milarian Koordinator Pendidikan Damai di Birmingham sareng West Midlands.

Koordinator bakal ngembangkeun karya WMQPEP sareng nonoman di luar sakola pikeun ngabantosan ngembangkeun katerampilan anu aya hubunganana sareng perdamaian, sapertos resolusi konflik, literasi émosional, pamikiran kritis sareng ngajantenkeun parobihan.

Peranna meryogikeun fasilitator anu dinamis, sareng panata acara anu épéktip, kalayan pangalaman damel sareng nonoman dina kelompok anu tiasa nyandak inisiatif sareng ngembangkeun program padamelan.

Calon anu suksés bakal merjuangkeun sora sareng partisipasi jalma ngora, ogé ngagambarkeun kualitas sareng nilai perdamaian. Aranjeunna bakal nyaman ngawangun hubungan sareng nyerat laporan, ngagampangkeun bunderan sareng ngaevaluasi program padamelan. WMQPEP ngabagéakeun aplikasi tina sababaraha kasang tukang kalebet Pagawé Pemuda anu berpengalaman, Pembimbing Diajar, pagawé Komunitas.

Batas waktos kanggo aplikasi nyaéta 9 énjing dina 28 Pébruari.

nutup

Miluan Kampanye & bantosan kami #SpreadPeaceEd!

Janten kahiji komen

Gabung sawala ...