Tanda kutip sareng Memes Pendidikan Perdamaian: Perpustakaan Pendidikan Damai

"Quote"

"Pendidikan sahingga teras-terasan diémutan deui dina praxis. Supados janten, éta kedah janten. Éta "durasi" (dina hartos Bergsonian tina kecap) aya dina hubungan anu kalenturan sareng parobihan. "

Ngagulung ka luhur