Tanda kutip sareng Memes Pendidikan Perdamaian: Perpustakaan Pendidikan Damai

"Quote"

"Ngenalkeun aspek-aspek positip tina konflik nunjukkeun parobahan anu jero tina sudut pandang: éta ngalibatkeun ngahargaan bédana, ngararasakeun kontroversi, sareng nganut kompleksitas."

Ngagulung ka luhur