Pendidik pikeun Non-Kekerasan

Nami Program / Kursus / Latihan: Pendidik pikeun Non-Kekerasan

Organisasi / Lembaga: Metta Center pikeun Nonviolence

Jenis Program:

Lokakarya / Pelatihan anu teras-terasan

Pendidik pikeun Nonviolence mangrupikeun proyék ku Metta Center for Nonviolence. Kami ngabayangkeun dunya anu dirobih ku kasadaran poténsi leres unggal manusa, dimana sadaya kahirupan suci, sareng dimana sadaya sistem sosial urang dianggo sauyunan sareng bumi. Kami ningali dunya anu bentrok jarang kajadian, sareng nalika éta kajantenan, teras-terasan tiasa ditungkulan ku kekerasan.

Metta Center for Nonviolence nyayogikeun sumberdaya pendidikan ngeunaan panggunaan non-kekerasan anu aman sareng épéktip, kalayan pangakuan yén éta sanés ngeunaan nempatkeun jalma anu leres dina kakawasaan tapi ngahudangkeun jinis kakuatan anu leres pikeun jalma. Kami ngamajukeun gambar manusa anu langkung luhur bari ngawasa jalma pikeun ngajajah patarosan: Kumaha jalanna kekerasan, sareng kumaha kuring sacara aktif nyumbang kana masarakat anu langkung bagja, langkung damai?

Pendidik pikeun Nonviolence nyayogikeun alat, sumber, sareng kursus online.

Ngagulung ka luhur