Dokter Pendidikan (EdD) dina Pendidikan Internasional & Multikultural, konsentrasi dina Pendidikan Hak Asasi Manusa

Nami Program / Kursus / Latihan: Dokter Pendidikan (EdD) dina Pendidikan Internasional & Multikultural, konsentrasi dina Pendidikan Hak Asasi Manusa

Organisasi / Lembaga: Universitas San Fransisco

Nami Dinas / Kampus: Sakola Atikan

Tingkat gelar

Pascasarjana - Magister / PhD

Dirancang pikeun ngadukung guru PAUD liwat paguron luhur, ogé pendidik anu damel di tempat anu teu resmi sapertos organisasi komunitas, Pendidikan Hak Asasi Manusa ngajantenkeun ngartos janji jaminan hak sareng lolongkrang antara hak sareng kanyataan anu saleresna. Kursus-kursus nalungtik hak pendidikan, sakola kalayan martabat sareng hak-hak, sareng usaha kurikuler kana kaadilan sosial sareng hak-hak manusa anu komprehensif. Siswa kalibet sareng masalah dina kontéks lokal sareng global, kalayan nekenkeun kana globalisasi, migrasi, gerakan sosial, sareng transnasionalisme.

The Ed.D. dina Pendidikan Internasional sareng Multikultural (IME) didaptarkeun pikeun paham pendidikan formal sareng informal dina kontéks sosial budaya, linguistik, politik sareng ékonomi anu beragam. Dumasar kana prinsip kasetaraan, kaadilan sosial, sareng HAM, program sacara kritis nyarioskeun kanyataan pendidikan dina jero sareng saluareun wates sakola umum di Amérika Serikat sareng di sakumna dunya. Program urang ngalengkepan murid ku katerampilan anu diperyogikeun pikeun miluan beasiswa, ngajar sareng padamelan anu ngabahas seueur masalah konci anu mangaruhan pendidikan ayeuna.

60

Ngagulung ka luhur