Program Pelatihan Berbasis Sakola

Nami Program / Kursus / Latihan: Program Pelatihan Berbasis Sakola

Organisasi / Lembaga: Karya Damai: Yayasan Pendidikan Damai

Jenis Program:

Bengkel / Latihan ngeunaan Permintaan

Strategi pencegahan kekerasan anu paling épéktip nyungkeun pendekatan latihan anu komprehensif kalebet pangurus, guru, pembimbing, murid, kolot sareng kulawarga, sareng anggota masarakat. Pikeun minuhan kabutuhan ieu, kami nawiskeun sababaraha program latihan nganggo kurikulum dumasar-buktina kami dina basa Inggris sareng Spanyol anu kami ngajadwalkeun di lokasi ngalangkungan kabupaten sakola atanapi lembaga komunitas, atanapi di pusat latihan urang sorangan di Rajana.

Program diantarana: resolusi konflik, anti bullying, mediasi tara, nyiptakeun barudak anu paduli, katerampilan perdamaian, ngabéréskeun konflik kulawarga.