Grup Panilitian Damai sareng Pendidikan Cambridge

Nami Program / Kursus / Latihan: Grup Panilitian Damai sareng Pendidikan Cambridge

Organisasi / Lembaga: Universitas Cambridge, Fakultas Pendidikan

logo
Jenis Program:

nu lain

Grup Panilitian Damai sareng Pendidikan Cambridge (CPERG) nyayogikeun hub pikeun mahasiswa panaliti sareng fakultas di Universitas Cambridge pikeun silih tukeur ideu sareng kolaborasi dina proyék-proyék anu ngajajah hubungan antara konflik, perdamaian, sareng pendidikan, boh di Inggris sareng internasional.

CPERG ngagambar jaringan akademik sareng propésional anu éksténsif pikeun anggotana pikeun ngatur acara sareng proyek anu ngajajah multidimensionalitas, kontekstual sareng kerumitan konflik sareng perdamaian, sareng implikasi yén pamahaman bernuansa ieu pikeun panilitian pendidikan, kabijakan sareng prakték.

CPERG resep pendekatan multidisiplin pikeun diajar konflik, perdamaian, sareng pendidikan ngagambar wawasan tina bidang sosiologi, psikologi, politik, kabijakan publik, sajarah, filsafat sareng pamekaran pikeun debat langkung jauh sareng ide-ide silang. Pikeun tujuan ieu, CPERG narékahan pikeun nguatkeun kolaborasi antara mahasiswa sareng panaliti ngalangkungan disiplin sareng departemén di Universitas Cambridge.

Ngaliwatan kagiatanana, CPERG tujuanana pikeun ngarangsang hubungan antara tiori, panilitian sareng prakték.

Kelompok panilitian nyayogikeun forum pikeun patukeuran sareng hubungan panilitian anu aya hubunganana sareng pendidikan perdamaian diantara pedagogues sareng panaliti di Universitas Cambridge. Grup ieu ngayakeun gempungan bulanan pikeun tukeur panilitian, konperénsi, pembicara tamu, sareng lokakarya pelatihan pikeun pendidik sareng nonoman.

Ngagulung ka luhur