Pendidikan pikeun Perdamaian

Nami Program / Kursus / Latihan: Pendidikan pikeun Perdamaian

Organisasi / Lembaga: Yayasan Kamerun Kamerun

Jenis Program:

Sertipikat / Kont. Ed / Prof. Dev.

Latihan ieu kanggo ayeuna ngan ukur ditawarkeun ka murid dina paguron luhur ieu. Pelatihan ieu dua kali saminggu di paguron latihan guru Pamaréntah di Buea sareng sakali di paguron séjén.

Intina nyaéta pikeun nyayogikeun murid ku pangetahuan, katerampilan sareng nilai-nilai perdamaian Pendidikan. Upami guru badé ngajar, aranjeunna nyalira kedah kenal kana pakakas anu diperyogikeun pikeun transformasi. Unggal guru mangrupikeun guru perdamaian.

Hubungi kami pikeun langkung seueur inpo tentang kumaha kami tiasa nyayogikeun anjeun sareng / atanapi kelompok anjeun sési khusus.

Ngagulung ka luhur