Konsentrasi dina Perdamaian sareng Pendidikan Hak Asasi Manusa

Nami Program / Kursus / Latihan: Konsentrasi dina Perdamaian sareng Pendidikan Hak Asasi Manusa

Organisasi / Lembaga: College College of Columbia University

Nami Dinas / Kampus: Program Pendidikan Internasional sareng Komparatif (ICE) dina Jurusan Studi Internasional sareng Transkultural

logo
Tingkat gelar

Pascasarjana - Magister / PhD

Salaku pangakuan kana dimensi anu teu aya dina masalah kaamanan, perang sareng perdamaian, hak asasi manusa sareng kaadilan global, sareng pangwangunan berkelanjutan dina dunya konflik anu telenges, program ICE nawiskeun konsentrasi gelar Perdamaian sareng Hak Asasi Manusa (PHRE). PHRE utamina prihatin pikeun ngungkulan kekerasan langsung, struktural sareng budaya ngaliwatan transformasi pedagogi, kurikulum, sareng kawijakan anu aya hubunganana sareng pendidikan boh dina kontéks formal boh non-formal. Ngalangkungan konséntrasi, siswa dibekelan pamahaman konseptual ngeunaan masalah anu aya hubunganana sareng perdamaian sareng HAM, ogé kamampuan praktis dina desain kurikulum sareng pamekaran program. Murid didorong pikeun nuturkeun program anu bakal nyiapkeun aranjeunna pikeun ngudag tujuan perdamaian sareng HAM dina bidang pendidikan naon anu aranjeunna pilih pikeun konsentrasi.

Perdamaian sareng Hak Asasi Manusa mangrupikeun konsentrasi dina program gelar Master of Arts (MA) (32 sks) sareng program gelar Master of Education (Ed.M) (60 sks). Sahenteuna 12 kiridit kedah dina kursus anu aya hubunganana sareng Perdamaian sareng Hak Asasi Manusa pikeun konséntrasi ieu.

Ngagulung ka luhur