Akademi Kapamingpinan Komunitas tercinta

Nami Program / Kursus / Latihan: Akademi Kapamingpinan Komunitas tercinta

Organisasi / Lembaga: Puseur Raja

logo
Jenis Program:

Lokakarya / Pelatihan anu teras-terasan

Akademi Kapamingpinan Komunitas Tercinta (BCLA) mangrupikeun program nonoman virtual utama The Martin Luther King Jr. Center for Nonviolent Social Change (The King Center).

Akademi Kapamingpinan kami mangrupikeun pangalaman unik anu diarahkeun ka para nonoman sareng dewasa ngora umur 13-18, anu gaduh minat kana nonviolence, téknologi, inovasi, bisnis, sareng kewirausahaan.

Akademi Kapamingpinan Komunitas Tercinta komitmen pikeun ngembangkeun generasi saterusna pamimpin anu welas asih, wani, ati-ati, tanpa kekerasan pikeun ngabéréskeun masalah-masalah dunya.

Ngagulung ka luhur