Dimana Diajar Pendidikan Perdamaian: Diréktori Global

Diréktori GlobalKampanye Global pikeun Pendidikan Perdamaian, gawé bareng sareng Institute Internasional Atikan Damai jeung Inisiatif Pendidikan Damai di The University of Toledo, parantos ngadegkeun diréktori program, kursus, sareng bengkel pendidikan perdamaian!

Parantos aya data anu cukup euyeub anu aya hubunganana sareng program studi perdamaian, sahingga diréktori ieu difokuskeun program, kursus sareng palatihan khusus pikeun panilitian sareng ulikan pendidikan perdamaian, sareng nyiapkeun pendidik formal sareng non-formal pikeun ngajarkeun perdamaian.  Daptar aya kana dua katégori anu lega: 1) ulikan pendidikan (sistem, filsafat, pedagogi) sareng peranna dina ngawangun perdamaian, sareng 2) palatihan sareng fasilitator diajar sareng nyiapkeun pendidikan perdamaian (tiori, metodologi, pedagogi). 

Kirimkeun kursus, program atanapi latihan kana diréktori!

Alat-alat milarian di handap ngajantenkeun anjeun gampang pikeun milari kasempetan diajar dina pendidikan perdamaian anu cocog sareng kabutuhan anjeun, nyaéta di daérah dunya anjeun, atanapi dina basa anu anjeun pikaresep. Pencét judul program atanapi kursus pikeun langkung jelasna. Upami inpormasi teu aya atanapi kedah diperbarui mangga ngahubungan kami di [email dijaga].  

Dimana Diajar Pendidikan Perdamaian: Diréktori Global

Anjeun tiasa milah diréktori nganggo salah sahiji atanapi langkung tina ménu drop-down di handap ieu. Anjeun ogé tiasa ngalaksanakeun pamilarian terbuka nganggo kotak "éntri pamilarian". Pencét dina judul program pikeun aksés lengkep pikeun daptar lengkep.

Program Sertipikat Peacebuilding Nasional Perdamaian

Jenis Program:

Sertipikat / Kont. Ed / Prof. Dev.

Akademi Perdamaian Nasional

NCR 410. Negosiasi, Resolusi Konflik sareng Pedagogi Peacebuilding

Jenis Program:

sarjana

College of Arts sareng Kamanusaan

Universitas Negeri California Dominguez Hills

Komunikasi tanpa kekerasan pikeun guru masa depan barudak sakola dasar

Jenis Program:

Lokakarya / Pelatihan anu teras-terasan

Josip Juraj Strossmayer Universitas Osijek

Institut Perdamaian Daérah Asia Tenggara - Pelatihan Peacebuilding Musim Panas

Jenis Program:

Sertipikat / Kont. Ed / Prof. Dev.

Institut Perdamaian Daérah Asia Tenggara

PEAC 505 - Atikan Damai

Jenis Program:

Sertipikat / Kont. Ed / Prof. Dev.

Universitas Otago

Atikan Perdamaian & Pelucutan Senjata

Jenis Program:

Gelar Pascasarjana - Magister / PhD

Departemen Konflik, Studi Perdamaian & Pangembangan

Universitas Tribhuvan

Damai sareng Pendidikan Hak Asasi Manusa

Jenis Program:

Sertipikat / Kont. Ed / Prof. Dev.

Johns Hopkins Sakola Pendidikan

Atikan Peace

Jenis Program:

nu lain

Pusat Pikeun Pendidikan Damai Manipur, CFPEM

Atikan Peace

Jenis Program:

Pascasarjana - Magister / PhD

Institut Élmu Politik

Universitas Tuebingen / Yayasan Berghof

Pendidikan Damai (EDFU 3030)

Jenis Program:

Lokakarya / Pelatihan anu teras-terasan

Universitas Puérto Riko

Pendidikan Damai sareng Nilai-nilai dina Pendidikan Pra-sakola

Jenis Program:

Pascasarjana - Magister / PhD

Universitas Granada

Kursus Pendidikan Damai di EMU Summer Peacebuilding Institute 2017

Jenis Program:

Lokakarya / Pelatihan anu teras-terasan

Universitas Mennonite Wétan - Pusat Kaadilan sareng Perdamaian

Atikan Perdamaian dina Prakték

Jenis Program:

Sertipikat / Kont. Ed / Prof. Dev.

Service Cervil Internasional

Latihan Perdamaian Pelatih

Jenis Program:

Sertipikat / Kont. Ed / Prof. Dev.

Universitas Gulu

Pendidikan Perdamaian: Memfasilitasi Pembelajaran pikeun Parobihan di Sakola sareng Cicih Cicih

Jenis Program:

sarjana

Judith Herb College of Education - Minor dina Studi Perdamaian

Universitas Toledo

Peacebuilding sareng Transformasi Konflik

Jenis Program:

Pascasarjana - Magister / PhD

Lembaga Pascasarjana SIT

Sértipikat PG / Diploma PG / MA Perdamaian sareng Studi Konflik

Jenis Program:

Pascasarjana - Magister / PhD

Pusat pikeun Amanah, Damai sareng Hubungan Sosial, Universitas Coventry

PhD dina Peacebuilding

Jenis Program:

Pascasarjana - Magister / PhD

Departemen Studi Perdamaian

Universitas Payap

Maénkeun pikeun Sértipikat Pelatih Perdamaian

Jenis Program:

Sertipikat / Kont. Ed / Prof. Dev.

Maénkeun pikeun Perdamaian

Program Pascasarjana Studi Perdamaian & Transformasi Konflik sareng Tekenan kana Kasaimbangan Emosi

Jenis Program:

Pascasarjana - Magister / PhD

Paz & Mente Brazil damel bareng sareng Kursi Innsbruck UNESCO pikeun Studi Perdamaian, Austria