Dimana Diajar Pendidikan Perdamaian: Diréktori Global

Diréktori GlobalKampanye Global pikeun Pendidikan Perdamaian, gawé bareng sareng Institute Internasional Atikan Damai jeung Inisiatif Pendidikan Damai di The University of Toledo, parantos ngadegkeun diréktori program, kursus, sareng bengkel pendidikan perdamaian!

Parantos aya data anu cukup euyeub anu aya hubunganana sareng program studi perdamaian, sahingga diréktori ieu difokuskeun program, kursus sareng palatihan khusus pikeun panilitian sareng ulikan pendidikan perdamaian, sareng nyiapkeun pendidik formal sareng non-formal pikeun ngajarkeun perdamaian.  Daptar aya kana dua katégori anu lega: 1) ulikan pendidikan (sistem, filsafat, pedagogi) sareng peranna dina ngawangun perdamaian, sareng 2) palatihan sareng fasilitator diajar sareng nyiapkeun pendidikan perdamaian (tiori, metodologi, pedagogi). 

Kirimkeun kursus, program atanapi latihan kana diréktori!

Alat-alat milarian di handap ngajantenkeun anjeun gampang pikeun milari kasempetan diajar dina pendidikan perdamaian anu cocog sareng kabutuhan anjeun, nyaéta di daérah dunya anjeun, atanapi dina basa anu anjeun pikaresep. Pencét judul program atanapi kursus pikeun langkung jelasna. Upami inpormasi teu aya atanapi kedah diperbarui mangga ngahubungan kami di [email dijaga].  

Dimana Diajar Pendidikan Perdamaian: Diréktori Global

Anjeun tiasa milah diréktori nganggo salah sahiji atanapi langkung tina ménu drop-down di handap ieu. Anjeun ogé tiasa ngalaksanakeun pamilarian terbuka nganggo kotak "éntri pamilarian". Pencét dina judul program pikeun aksés lengkep pikeun daptar lengkep.

Alpen-Adria Universität Klagenfurt - Wahlfach Friedensstudien

Jenis Program:

Sertipikat / Kont. Ed / Prof. Dev.

Alpen-Adria-Universität Klagenfurt - Österreich

Grup Panilitian Damai sareng Pendidikan Cambridge

Jenis Program:

nu lain

Universitas Cambridge, Fakultas Pendidikan

Naha perdamaian tiasa diajar di sakola?

Jenis Program:

Sertipikat / Kont. Ed / Prof. Dev.

GEEPAZ (Grupo de Estudos de Educação para a Paz e Tolerância)

Sertipikat Perdamaian sareng Resolusi Konflik

Jenis Program:

Sertipikat / Kont. Atikan

Pusat Pendidikan Perdamaian

Perguruan Tinggi Miriam

Program Pelatihan Berbasis Sakola

Jenis Program:

Bengkel / Latihan ngeunaan Permintaan

Karya Damai: Yayasan Pendidikan Damai

Konsentrasi dina Perdamaian sareng Pendidikan Hak Asasi Manusa

Jenis Program:

Pascasarjana - Magister / PhD

Program Pendidikan Internasional sareng Komparatif (ICE) dina Jurusan Studi Internasional sareng Transkultural

College College of Columbia University

Budaya Perdamaian sareng Pendidikan Liberatory (EDUC 6275)

Jenis Program:

Sertipikat / Kont. Ed / Prof. Dev.

Universitas Puérto Riko

Program Kurikulum & Pedagogi - Spésialisasi Kolaborasi dina Comparative International and Development Education

Jenis Program:

Pascasarjana - Magister / PhD

Institut Ontario pikeun Studi dina Pendidikan

Universitas Toronto

Diplomatura de Posgrado de Cultura de Paz

Jenis Program:

Sertipikat / Kont. Ed / Prof. Dev.

Escola de Cultura de Pau

Dokter Pendidikan (EdD) dina Pendidikan Internasional & Multikultural, konsentrasi dina Pendidikan Hak Asasi Manusa

Jenis Program:

Pascasarjana - Magister / PhD

Sakola Atikan

Universitas San Fransisco

Pendidikan pikeun Budaya Damai - 'BAYANGKEUN'

Jenis Program:

Lokakarya / Pelatihan anu teras-terasan

Asosiasi kanggo Dialog sareng Panilitian Sejarah (AHDR)

Pendidikan pikeun Perdamaian

Jenis Program:

Sertipikat / Kont. Ed / Prof. Dev.

Yayasan Kamerun Kamerun

Pendidikan pikeun Perdamaian Berkelanjutan di Rwanda (ESPR) & Sekolah Perdamaian

Jenis Program:

Lokakarya / Pelatihan anu teras-terasan

Aegis Amanah

Pendidik pikeun Non-Kekerasan

Jenis Program:

Lokakarya / Pelatihan anu teras-terasan

Metta Center pikeun Nonviolence

Yayasan Pendidikan Damai: Program Sértipikat Pascasarjana Online

Jenis Program:

Sertipikat / Kont. Ed / Prof. Dev.

Universitas Toledo

Program Diajar Mikiran-Haté

Jenis Program:

Bengkel / Latihan ngeunaan Permintaan

Pusat Dalai Lama pikeun Perdamaian + Pendidikan

Institute pikeun Bengkel Atikan Asasi Manusa

Jenis Program:

Sertipikat / Kont. Ed / Prof. Dev.

Lembaga pikeun Pendidikan Manusa

Lembaga Studi Perdamaian Minor dina Studi Perdamaian

Jenis Program:

sarjana

Pusat pikeun Dursasana Civic

Hofstra Universitas

Ngahijikeun Atikan Damai Online

Jenis Program:

Sertipikat / Kont. Ed / Prof. Dev.

World Citizen, Inc. & Hamline University