USIP milarian Spesialis Program, Kampus Global

PEKEBUTAN KERJA

Spesialis Program bakal ngiringan tim Kampus Global USIP anu kolaborasi sareng ahli luhur sareng lembaga perdamaian pikeun ngahasilkeun kursus online, podcast, sareng latihan virtual sanés pikeun pemirsa global anu ageung sareng berkembang. Anjeunna bakal janten panganteur utami pikeun ngalayanan sareng langsung kalibet sareng komunitas Kampus Global ngeunaan peacebuilders sadunya. Spesialis Program ogé bakal digawé raket sareng seueur program USIP (tematik sareng nagara) pikeun naék sareng ngadukung komunitas prakték programatis dina Kampus Global. Anjeunna ogé bakal kolaborasi sareng program USIP pikeun ngabantosan dina ngararancang sareng ngalaksanakeun rupa-rupa kasempetan latihan hibrid anu nyampur sareng latihan online sareng ngawaskeun tugas tugas manajemén sareng administrasi pikeun nyayogikeun dukungan umum pikeun program Kampus Global USIP. Posisi ieu dumasarkeun di Washington, DC, sareng ngalaporkeun ka Diréktur Kampus Global.

pencét di dieu pikeun inpormasi lengkep sareng kanggo nerapkeun

 

Janten kahiji komen

Gabung sawala ...