Universitas Notre Dame milarian Posisi Fakultas Tenured atanapi Tenure-Track dina Kaadilan Balapan sareng Transformasi Konflik

Universitas Notre Dame: Keough School of Global Urusan

location: Notre Dame, Indiana
Buka Tanggal: Aug 24, 2021
Bates waktos: 14 Okt 2021 jam 11:59 Waktos Wétan

pencét di dieu pikeun inpormasi lengkep sareng kanggo nerapkeun

gambaran

University of Notre Dame's Keough School of Global Urusan ngundang aplikasi pikeun posisi lagu anu ulayat / ulayat dina kaadilan ras sareng transformasi konflik, dumasarkeun di Kroc Institute for International Peace Studies (https://kroc.nd.edu/). Pangkat kabuka. Préferénsi bakal dipasihkeun ka sarjana-praktisi anu ngagarap tantangan domestik ras AS anu aya hubunganana sareng implikasi global. Spésialisasi disiplin pikeun kalungguhan éta kabuka sareng kami khusus resep kana calon anu panalungtikan sareng praktékna ngalangkungan wates disiplin. Calon ti grup anu teu diwakilan didorong pikeun ngalamar.

Nalika janjian primér nyaéta di Sakola Keough, calon anu suksés ogé tiasa ngagaduhan hubungan sareng Sakola atanapi Kuliah anu sanés di Universitas Notre Dame.

Calon anu suksés bakal diarepkeun pikeun ngaluncurkeun sareng ngarahkeun inisiatif anyar ngeunaan kaadilan ras, transformasi konflik sareng kawijakan di Institut Kroc, kalebet nawiskeun kursus-kursus dina bidang kaparigelanna, ngembangkeun kemitraan kolaborasi sareng unit Notre Dame anu sanés damel dina balapan sareng kaadilan (sapertos siga Inisiatif Notre Dame ngeunaan Balap sareng Ketahanan jeung Pusat Klau pikeun Hak Sipil & Hak Asasi Manusa) sareng ngalaksanakeun panilitian anu aya hubunganana sareng kaadilan ngeunaan kaadilan ras. Posisi ieu saluyu sareng usaha Notre Dame pikeun paningkatan anu langkung lega karagaman, ekuitas sareng kaasupan di kampus.

Sumberdaya kauangan bakal sayogi pikeun ngaluncurkeun inisiatif dina dua taun munggaran tapi calon anu suksés bakal diarepkeun sareng tanggel waler pikeun ngamankeun dana pikeun neraskeun pamekaran prakarsa.

Parentah aplikasi

Sadaya anu ngalamar kedah nyungkeun serat panutup sareng CV. Bukti épéktipitas ngajar ogé ditampi. Calon SMP (kalebet murid PhD, postdocs, asistén atanapi profesor gaul anu sanés jabatan) ogé kedah ngalebetkeun pernyataan panilitian, pernyataan pengajaran (kalebet ringkesan évaluasi pangajaran), sareng ngatur kintunan tilu serat rujukan anu rahasia. Sadaya matéri aplikasi kedah dikintunkeun ngalangkungan sistem aplikasi online Interface.

Nominasi sareng patarosan tiasa dikirim ngalangkungan email ka:

Prof Asher Kaufman
Pupuhu, Komite Milarian Kaadilan sareng Transformasi Konflik
Kroc Institute pikeun Studi Perdamaian Internasional
Sakola Keough ngeunaan Masalah Global
Universitas Notre Dame

[email dijaga]

Tinjauan aplikasi bakal dimimitian dina tanggal 1 Oktober 2021, sareng bakal teras dugi ka posisi dieusian. Posisi ieu bakal nutup kana aplikasi énggal dina 15 Oktober 2021.

Universitas Notre Dame ngadukung kabutuhan pasangan karir duaan sareng ngagaduhan Program Bantuan Karir Ganda di tempat pikeun ngabantosan mindahkeun pasangan sareng anu penting dina milarian padamelan na. Universitas ogé mangrupikeun anggota Greater Chicago Midwest Higher Pendidikan Tinggi Rekrutmen Konsorsium

Janten kahiji komen

Gabung sawala ...