Universitas Perdamaian milarian Asisten Profesor dina Atikan Damai

Posisi Judul: Asistén profésor
Nama Jurusan: Studi Perdamaian sareng Konflik
Pembimbing Posisi: Kapala Department
Lokasi Posisi: Kosta Rika - Markas
Panjang janji: Sataun (terbaru)

Ngeunaan Universitas pikeun Peace

Pikeun katerangan lengkep ngeunaan kursus sareng inpormasi langkung seueur ngeunaan program akademik urang mangga buka:  http://www.upeace.org/academic

Pernyataan Kualifikasi

Kualifikasi ésénsial pikeun Posisi:

  1. Ph.D. dina Atikan Peace. Gelar doktor dina Studi Damai bakal dianggap ngan ukur upami calon nunjukkeun pangalaman anu relevan dina Atikan Damai (pedagogies sareng praksis perdamaian)
  2. Pangalaman ngajar di tingkat universitas dina Atikan Damai, Kewarganegaraan Global, Studi Konflik sareng Damai sareng Gender
  3. Kamampuhan pikeun ngajar di tingkat pascasarjana
  4. Pangaweruh ngeunaan Sistem PBB
  5. Kamampuhan pikeun ngalaksanakeun panalungtikan
  6. Fluency dina basa Inggris sareng Spanyol. Pangaweruh ngeunaan basa sejen mangrupakeun asset desirable
  7. Pangalaman facilitating grup multikultural

 pangaweruh

  1. Profésor kedah gaduh pangaweruh ngeunaan Atikan Damai, Gender sareng Studi Damai
  2. Kamampuhan pikeun kalibet dina hiji atanapi langkung téma sareng daérah anu dipilih dina kursus-kursus dina program UPEACE anu sanés;
  3. Utamana penting nyaéta pangaweruh dina sababaraha daérah Pendidikan Damai kalebet Téori sareng Praktek (pedagogi, pendekatan réstoratif, kaahlian, sareng metodologi pembelajaran sosio-emosional anu diperyogikeun dina setélan pendidikan).
  4. Kedah wawuh sareng konsép Gender in Peace and Conflict Studies sareng hubungan penting antara inklusif, kaadilan sareng ngawangun perdamaian anu langgeng
  5. Kedah gaduh pangaweruh téoritis sareng kerja ngeunaan mainstreaming Gender, téori féminis sareng téori dékolonial

Kamampuhan jeung Kaahlian

  1. Kaahlian naséhat sareng ngajar, kalebet metodologi partisipatif sareng pendekatan inovatif anu sanés
  2. Kaahlian jejaring
  3. Kamampuhan pangawasan skripsi sareng disertasi
  4. Kaahlian komputer (kaahlian multimedia anu dipikahoyong)

Préferénsi pribadi

  1. Kaahlian dina ngatur hubungan interpersonal sareng gawé babarengan kolaborasi
  2. Rasa kuat ajén-inajén jeung étika, luyu jeung amanat Universitas
  3. Pangalaman dina setélan multikultural atanapi lintas budaya kalayan rupa-rupa populasi sareng staf mahasiswa

Rincian padamelan

Tanggung Jawab Umum pikeun Posisi:

Professor bakal gawé bareng jeung staf lianna di Departemen:

  1. Ngembangkeun sareng ngajarkeun dua belas sks dina program akademik
  2. Bakal kolaborasi sareng fakultas UPEACE sanés anu diperyogikeun dina pamekaran sareng pangiriman program akademik UPEACE anu langkung lega.
  3. Ngarojong kagiatan departemén sanés
  4. Koordinasi Program Pendidikan Damai kalayan tanggung jawab sadayana kalayan konsultasi sareng Kepala Dinas.
  5. Ngarojong program Atikan Peace jeung siswa

Tanggung Jawab Spésifik pikeun Posisi:

Dina posisi full-waktu:

  1. Ngarojong Kepala Dinas sakumaha diperlukeun dina ngembangkeun program jeung kagiatan departemén akademik lianna kayaning porsi di komite akademik béda.
  2. Ngajarkeun sks 12 di handapeun naungan program Peace Education, Gender and Peacebuilding sareng kolaborasi sareng program sareng departemén universitas sanés.
  3. Pilihan pikeun ngajar kursus dina program online
  4. Ilubiung dina pamekaran kawijakan sareng peraturan akademik sareng jaminan kualitas eusi akademik UPEACE
  5. Nyarankeun mahasiswa dina urusan akademik sareng anu sanés
  6. Ngawaskeun genep murid dina tesis sareng genep magang atanapi proyék capstone.
  7. Ngalaksanakeun panalungtikan anu konsisten sareng misi sareng amanat UPEACE
  8. Kontribusi kana rarancang sareng palaksanaan kagiatan teureuh.
  9. Kontribusi ka komunitas UPEACE ngaliwatan ngembangkeun sarta palaksanaan kagiatan akademik kreatif sarta ngalakonan jeung acara
  10. Nulis sahanteuna hiji artikel atawa bab buku per taun diterbitkeun preferably dina jurnal peer-review
  11. Act salaku examiner pikeun Ph.D. ujian (s) kedah tesis anu aya hubunganana sareng Pendidikan Damai / Gender / Studi Damai dikintunkeun

Tawaran gaji ahir bakal dilakukeun dumasar kana kualifikasi sareng pangalaman. Kisaran gaji pikeun taun mimiti Asistén Profesor nyaéta US $ 2,800-US $ 3,400 per bulan. Gaji dibebaskeun pajeg saluyu sareng status misi internasional pikeun anggota staf internasional.

pikeun Larapkeun

Punten kirimkeun (1) CV anjeun, (2) surat panutup anu ngajelaskeun minat anjeun dina posisi éta, sareng kumaha kapentingan pangajaran sareng panalungtikan anjeun bakal nyumbang kana jabatan sareng komunitas UPEACE, sareng (3) inpormasi kontak pikeun tilu rujukan. Rujukan anjeun ngan bakal dikontak upami anjeun kapilih janten finalis. Lamaran anjeun kedah dikirim dina format éléktronik ka e-mail ieu wungkul: jobshr@upeace.org. mangga tingal subjek ka Posisi #4900.

Mangsa pikeun ngirimkeun bahan aplikasi réngsé dina 15 Juli 2022. Dina ahir période aplikasi, dewan pamilihan bakal marios sadaya aplikasi sareng ngahubungi ngan ukur calon anu bakal neraskeun kana fase salajengna dina prosés pamilihan. Ngalamar anu kadaptar ieu bakal dikontak sateuacanna 1 Agustus 2022.

Pikeun langkung rinci sareng ngalamar, mangga buka: https://www.upeace.org/files/HR/Position%204900-Assistant%20Professor%20Peace%20Education.pdf

nutup
Miluan Kampanye & bantosan kami #SpreadPeaceEd!
Punten kirimkeun email ka abdi:

Gabung sawala ...

Ngagulung ka luhur