UNESCO milarian Diréktur visioner pikeun Institut Pendidikan Mahatma Gandhi pikeun Perdamaian sareng Pangwangunan Lestari

Durasi kontrak: 2 taun, tiasa diperbaharui (Max istilah genep (6) taun)
Rekrutmen dibuka pikeun: Calon internal sareng éksternal
aplikasi deadline (Waktos tengah wengi Paris): 31-JAN-2023

Didatangan UNESCO kanggo inpormasi lengkep sareng panawaran

Sawangan ngeunaan Fungsi POST

UNESCO, salaku agénsi kalungguhan pikeun Sustainable Development Goal 4 on Inclusive Quality Education ayeuna nuju milarian Diréktur visioner pro-aktif pikeun Mahatma Gandhi Institute of Education for Peace and Sustainable Development (MGIEP). Calon anu leres bakal janten pamimpin, tiasa ngabina kapercayaan ngaliwatan pendekatan inklusif, sareng mere ilham batur.

The Mahatma Gandhi Institute of Education for Peace and Sustainable Development (MGIEP) mangrupikeun lembaga pendidikan khusus UNESCO. Institut boga tujuan pikeun ngamajukeun ngembangkeun kapasitas institusional régional, subrégional jeung nasional dina atikan pikeun katengtreman sarta pangwangunan sustainable, sarta pikeun minuhan kaperluan panalungtikan patali jeung kapasitas-wangunan nagara berkembang jeung nagara dina transisi, kalawan fokus husus dina Asia jeung Pasifik. wewengkon.

Dipandu ku Badan Pamaréntahan Institut, sareng dina pangawasan langsung Asisten Diréktur Jéndral Pendidikan, Diréktur MGIEP tanggung jawab kapamimpinan Institut ogé pikeun ngarencanakeun, ngalaksanakeun sareng ngalaporkeun ngeunaan Program sareng Anggaran na. S/anjeunna bakal nyiapkeun Program Draf sareng Anggaran taunan Institut pikeun dikintunkeun ka Badan Pamaréntahan sareng, saatos disatujuan, nyusun rencana kagiatan anu lengkep, ngarahkeun palaksanaanna, sareng ngalaporkeun kamajuan sareng hasil, ogé sacara efektif ngamotivasi sareng mere ilham ka staf Institute urang.

Katerangan panjang

Sacara husus, incumbent wajib:

  • Nyadiakeun kapamimpinan intelektual, strategis, sareng operasional pikeun Institut dina ngudag tujuan utami.
  • Ngamekarkeun strategi jeung kagiatan pikeun nguatkeun gawé babarengan dina widang atikan pikeun perdamaian, Education for Sustainable Development (ESD), jeung Global Citizenship Education (GCED), sarta ngagampangkeun kontribusi Institute pikeun wacana ngeunaan futures atikan.
  • Ngatur jeung ngararancang mékanisme operasional jeung/atawa rencana aksi, diperlukeun pikeun ngarojong jeung mastikeun efisiensi jeung efektivitas operasi Institute urang, kitu ogé palaksanaan, monitoring, jeung evaluasi program Institute.
  • Ngajaga gawé babarengan deukeut jeung Kantor UNESCO di New Delhi, otoritas nasional, agénsi PBB, bank pangwangunan, organisasi bilateral, organisasi non-pamaréntah, lembaga akademik, jeung mitra séjén, pikeun palaksanaan éféktif program MGIEP urang.
  • Mastikeun kerjasama anu caket sareng Sektor Pendidikan UNESCO sareng séktor sanés, kantor lapangan, lembaga khusus UNESCO, sareng unit jasa anu aya hubunganana.
  • Mobilisasi, ngatur sareng koordinat sumberdaya pikeun program Institut.
  • Ngajaga jeung ngatur hiji staf ngamotivasi sarta éféktif.
Didatangan UNESCO kanggo inpormasi lengkep sareng panawaran
Miluan Kampanye & bantosan kami #SpreadPeaceEd!
Punten kirimkeun email ka abdi:

Leave a Comment

Email alamat anjeun teu bakal dipedar. widang dibutuhkeun nu ditandaan *

Ngagulung ka luhur