UNESCO milarian Program Spesialis (Atikan)

Stasiun tugas Paris
Kulawarga Pakasaban: pendidikan
Jinis kontrak: Tetep Istilah
Durasi kontrak: 2 taun
Rekrutmen dibuka pikeun: Calon internal sareng éksternal
Bates waktos Aplikasi (Waktos tengah wengi Paris): 06-NOV-2021

pencét di dieu pikeun inpormasi lengkep sareng kanggo nerapkeun

Sawangan ngeunaan Fungsi POST

Dina otoritas sakabéh Asisten Diréktur Jéndral, Atikan (ADG/ED), hidayah ti Diréktur Divisi pikeun Atikan 2030 (ED/E30), jeung pengawasan langsung tina Kepala Bagian pikeun SDG 4 Kapamingpinan (ED). /E30/SDG), Spesialis Program boga tanggung jawab pikeun nyumbang kana peran koordinat kalungguhan UNESCO tina SDG4 2030 Agenda Pendidikan sareng ngadukung sareng ningkatkeun efisiensi operasi Mékanisme Kerjasama Pendidikan Global (GCM). Anjeunna bakal diperkirakeun ngalaksanakeun tugas penting ieu:

  • Kontribusi kana, sareng masihan pituduh strategis ngeunaan kagiatan sareng proyék UNESCO pikeun koordinasi global Agenda Pendidikan 2030 sareng koordinat dukungan téknis pikeun pamekaran, palaksanaan, sareng ngawaskeun strategi, rencana, sareng program SDG4 di Amérika Anggota.
  • Rutin ngapdet, ngarencanakeun, sareng ngawas kagiatan sareng proyék anu dipimpin ku tim SDG 4, sareng ngadukung keterlibatan mitra internal sareng eksternal bari ngawaskeun jasa dukungan kalebet pengadaan, komunikasi, sareng logistik.
  • Ngembangkeun sareng mertahankeun kolaborasi dina Séktor Pendidikan UNESCO sareng Séktor Program sanés, Biro Daerah / Kantor Penghubung, ogé Institusi, dina palaksanaan, ngawaskeun sareng évaluasi Agenda SDG4 Education 2030 dina kerangka GCM.
  • Koordinasi kagiatan pikeun ngatur acara global anu suksés. Ieu bakal merlukeun assessment resiko / manajemén, Dursasana vendor, koordinasi jeung stakeholder internal tur éksternal, sarta scoping proyék, perencanaan sarta palaksanaan.
  • Nganggap hiji atawa leuwih tanggung jawab fokus, kaasup rojongan pikeun ngembangkeun partnerships anyar pentingna strategis pikeun UNESCO.
  • Ngamajukeun komunikasi tim internal kuat, nyumbang kana on-boarding anggota anyar, utamana dina konteks sekretariat antar-agénsi anyar; ngusulkeun kagiatan ngawangun tim, sareng léngkah proaktif séjén pikeun ngajaga lingkungan kerja anu saé.
  • Nyumbang kana mobilisasi sumberdaya ku cara maénkeun peran aktif dina waragad sarta pangwangunan proposal proyék, kiriman, jeung nurutan-up. Milarian sareng mobilisasi sumber daya sareng mastikeun persiapan laporan kamajuan proyék-proyék tambahan, kalebet ngirimkeun inpormasi penting ka pihak anu prihatin pikeun ngadukung finalisasi laporan kauangan anu akurat.
  • Ilubiung dina diskusi pengembangan program (C/5) sareng dina rumusan inisiatif khusus anu aya hubunganana sareng koordinasi sareng kemitraan SDG4.
  • Nyiapkeun bahan pikeun ngadukung Kapala sareng Manajemén Senior kalebet ringkes, bagan perencanaan strategi, bahan presentasi, menit / laporan rapat sareng poin tindakan.

Janten kahiji komen

Gabung sawala ...