UNESCO Mahatma Gandhi Institute of Education for Peace and Sustainable Development milarian Patugas Kabijakan Pendidikan

Stasiun tugas New Cirebon
Kulawarga Pakasaban: pendidikan
Jinis kontrak: Pasini Proyék
Durasi kontrak: taun 1
Bates waktos Aplikasi (Waktos tengah wengi Paris): 31-OKT-2021 – DITULU

pencét di dieu pikeun inpormasi lengkep sareng kanggo nerapkeun

The UNESCO Mahatma Gandhi Institute of Education for Peace and Sustainable Development (MGIEP) mangrupikeun Institut Panaliti kategori 1 UNESCO anu museurkeun kana Sustainable Development Goal (SDG) 4.7 nuju pendidikan pikeun ngawangun masarakat anu damai sareng lestari di sakuliah dunya. Institut milarian Patugas Kabijakan anu bakal ngalaksanakeun tugas di handap ieu dina widang Atikan:

Rojongan jeung panalungtikan masalah kawijakan

  • Kontribusi kana idéntifikasi masalah kawijakan anu relevan dina eSDG4 sareng agenda pendidikan anu langkung lega.
  • Ngabantosan pikeun nangtukeun sareng ngadokumentasikeun masalah kabijakan sareng nyayogikeun solusi poténsial tina élmu diajar, pendidikan tradisional sareng bukti anu ngadukung.
  • Paké sauntuyan métode panalungtikan kuantitatif jeung kualitatif, mastikeun kredibilitas informasi jeung bukti sourced.
  • Ngajaga kasadaran ngeunaan kamajuan kawijakan lokal sareng global dina lingkungan pendidikan.

Koordinat Konsultasi Stakeholder

  • Koordinasi sareng sababaraha tim proyék di Institut sareng ngamekarkeun strategi kawijakan sadayana.
  • Koordinasi sareng divisi relevan sareng kantor lapangan UNESCO pikeun ngagampangkeun dialog sareng nagara anggota ngeunaan kawijakan relevan anu disarankeun ti studi sareng proyék Institut.
  • Nyarankeun métode Dursasana stakeholder luyu.
  • Mastikeun tujuan pikeun konsultasi stakeholder jelas didefinisikeun saméméh kalibet stakeholder.
  • Mantuan idéntifikasi grup stakeholder kabetot atawa kapangaruhan.
  • Koordinasi konsultasi sareng pamangku kapentingan anu kabetot atanapi kapangaruhan dina sadaya tahapan prosés pangwangunan kawijakan.
  • Nyumbangkeun sareng ngembangkeun pengarahan Menteri sareng kiriman ngeunaan masalah kawijakan.
  • Ngatur mékanisme eupan balik stakeholder.

Kontribusi kana analisis kawijakan jeung pangwangunan

  • Draft kawijakan jeung dokumén pakait dina SDG 4 sarta hususna SDG4.7.
  • Assess jeung napsirkeun sauntuyan informasi sarta nangtukeun sela dina data atawa sumber.
  • Assess pilihan kawijakan ngagunakeun sauntuyan téhnik kaasup analisis kauntungan ongkos, sarta analisis dampak sosial.
  • Ngasupkeun eupan balik ti prosés Dursasana stakeholder kana ngembangkeun solusi kawijakan.
  • Ngarojong ngembangkeun kawijakan dina sauntuyan kerangka législatif jeung administrasi sarta hususna prosés kawijakan UNESCO.
  • Draf atanapi nyumbang kana ngembangkeun sauntuyan dokuméntasi kawijakan.

Ngarojong palaksanaan kawijakan, monitoring jeung evaluasi

  • Kontribusi kana pangwangunan infrastruktur sareng prosés pangrojong pikeun palaksanaan kawijakan.
  • Nyumbang kana ngembangkeun kriteria evaluasi kawijakan luyu jeung pendekatan monitoring.
  • Evaluasi sareng marios efektivitas kawijakan nganggo sajumlah téknik sareng alat, kalebet ngawaskeun sareng analisa indikator kinerja.
  • Identipikasi sareng nyarankeun kamungkinan perbaikan kana kawijakan.

Nyadiakeun nasehat dina urusan kawijakan

  • Ngabales requests moderately kompléks pikeun nasihat kawijakan.
  • Ngajaga hiji pamahaman lega Departmental, pulitik, sosial, jeung lingkungan ékonomi dina ngembangkeun nasihat kawijakan.
  • Ngalaksanakeun panalungtikan sareng analisa pikeun ngadukung nasihat kawijakan.
  • Nyimpulkeun inpormasi sareng bukti ngalangkungan menit, ringkes, kiriman, laporan, apdet atanapi pernyataan.
  • Koordinasi sareng pamangku kapentingan sareng mastikeun komunikasi anu efektif.
  • Ngajaga rékaman akurat ngeunaan nasihat kawijakan, kaasup diskusi konci, kaputusan, catetan tulisan leungeun jeung éléktronik.
  • Larapkeun arah strategis anu langkung lega dina nasihat kawijakan.

Janten kahiji komen

Gabung sawala ...