Dana Perdamaian & Kamanusaan Wanita ayeuna nampi aplikasi pikeun Tanggepan Darurat WPHF COVID-19

(Diulang deui ti: Perdamaian sareng Dana Kamanusaan Wanita)

Daptar pikeun kasempetan pendanaan énggal anu ngadukung organisasi masarakat sipil lokal anjeun dina upaya na ngabales pandemi global COVID-19. Kami narékahan pikeun ngabiayaan proyék kualifikasi organisasi awéwé lokal anu nyumbang kana ngaréspon COVID-19 dina setting krisis.

Jandéla Tanggepan Darurat WPHF COVID-19 dibagi kana 2 aliran waragad:

Aliran Pendanaan 1: Pembiayaan lembaga: tina 2,500 USD dugi ka 30,000 USD

Aliran pendanaan ieu bakal nyayogikeun dana institusional pikeun organisasi masarakat sipil lokal anu ngerjakeun awéwé, perdamaian sareng kaamanan sareng masalah kamanusaan pikeun mastikeun yén aranjeunna tiasa ngajaga diri ngalangkungan krisis. Calon pelamar kedah nunjukkeun kumaha krisis anu ayeuna mangaruhan kana kamampuan lembaga sareng kauangan sareng kumaha waragadna bakal ngadukung aranjeunna ngalangkungan pandemi.

Aliran Pendanaan 2: Pembiayaan programmatis: ti 30,000 USD dugi ka 200,000 USD

Aliran waragad ieu bakalan ngabiayaan proyek anu tujuan khusus pikeun masihan réspon responsif gender kana krisis COVID19. Campur tangan tiasa kalebet, tapi henteu diwatesan ku:

  • Nguatkeun kapamimpinan sareng partisipasi anu bermakna pikeun awéwé sareng budak awéwé dina prosés-prosés nyandak kaputusan dina ngungkulan wabah COVID-19.
  • Mobilisasi organisasi awéwé di tingkat komunitas pikeun mastikeun yén pesen pendidikan kaséhatan publik ngeunaan strategi résiko sareng pencegahan ngahontal ka sadaya awéwé (kalebet ngalangkungan radio komunitas, panggunaan téknologi, jst.).
  • Ngadukung awéwé anu bakal paling ékonomis kapangaruhan ku krisis, nyaéta anu ngahasilkeun upah sadidinten, pamilik usaha alit sareng anu damel di séktor informal. Ieu tiasa dilakukeun ngalangkungan pamindahan tunai, dana komunitas sareng dukungan ka usaha alit anu dipimpin awéwé.
  • Malikkeun sareng nguatkeun aksés ka jasa kaséhatan séksual sareng réproduktif, kalebet perawatan sateuacanna sareng saatos natal.
  • Ngarojong pencegahan sareng réspon kana GBV, kalebet ngalangkungan panyumputan anu aman tapi ogé kampanye ngeunaan norma sosial anu nargétkeun hubungan lalaki sareng padamelan rumah tangga sareng merangan kekerasan rumah tangga.

Organisasi masarakat sipil di sadaya 25 nagara anu cocog WPHF mumpuni pikeun ngalamar.

AFGHANISTAN, BURUNDI, BANGLADESH (ROHINGYA CRISIS), MOBIL, COLOMBIA, DRC (KINSHASA, KWILU, NORTH KIVU, ITURI AND SOUTH KIVU), HAITI, IRAQ, JORDAN (SYRIA CRISIS), LIBERIA, MALAWM, BORI NOR, , ADAMAWA JEUNG YOBE NEGERI), PALESTIN, PAPUA NEW Guinea, PACIFIC (FIJI, PALAU, TONGA, SAMOA, PULAU SOLOMON, VANUATU), THE PHILIPPINES, SOMALIA, SOUTH SUDAN, SUDAN, SRI LANKA, UGANDAEMEN, UKRAINE

Bates waktos Aplikasi 1 Babak: 28 April 2020

[ikon ngaran = "bagi" kelas = "" untrefixed_class = ""] Nganjang ka Perdamaian sareng Dana Kamanusaan Awéwé pikeun detil tambahan sareng kanggo nerapkeun.  

nutup

Miluan Kampanye & bantosan kami #SpreadPeaceEd!

Janten kahiji komen

Gabung sawala ...