Persatuan Bangsa-Bangsa sareng Pendidikan Tinggi: Peacebuilding, Kaadilan Sosial sareng Kerja Sama Global pikeun Abad 21

Author: Kevin Kester
penerbit:
 Penerbitan Jaman Informasi (16 Maret 2020)
Sayogi ngalangkungan: Barnes & Noble jeung Amazon

Dina buku ieu, Kevin Kester ngajentrekeun kumaha promosi PBB pikeun paguron luhur pikeun perdamaian sareng pamahaman internasional kadang-kadang teu ngahaja nyumbang kana baranahan konflik sareng kekerasan dina budaya anu beragam. Anjeunna nunjukkeun ieu ngaliwatan pamariksaan jero ngeunaan kurikulum perdamaian, pedagogi sareng kabijakan dina hiji lembaga pendidikan tinggi PBB, dimana anjeunna nunjukkeun kumaha modél filosofis sareng pedagogis anu dominan anu nandakeun pendidikan perdamaian anu tiasa ditampi tungtungna ngaruksak pisan tujuan perdamaian pendidikan.

Kester nyatakeun yén palatihan téoritis sareng pedagogis kedah ngembangkeun saluareun asumsi psiko-sosial, rasional sareng kaayaan-sentris dominan anu nembus lapangan ayeuna upami pendidikan tinggi pikeun langkung nyumbang kana perdamaian pribadi sareng masarakat. Dikalangan tina bidang filsafat pendidikan sareng sosiologi, anjeunna nyebat konsép énggal ngeunaan kekerasan postuktural sareng réfléktivitas orde kadua anu tiasa ngabantosan para sarjana dina ngirangan konflik sareng ngawangun perdamaian ku cara anu awét. Anjeunna ngalengkepan papanggihan lapangan na ku réfléksi pribadi dina buku pikeun ngabayangkeun kamungkinan transformasional pendidikan perdamaian pikeun 21 taun.st abad.

 

Janten kahiji komen

Gabung sawala ...