Sakola Jimmy sareng Rosalynn Carter pikeun Perdamaian sareng Resolusi Konflik nyewa Asistén Profesor Analisis Konflik sareng Resolusi

Sakola Jimmy sareng Rosalynn Carter pikeun Perdamaian sareng Resolusi Konflik (baheulana S-CAR) di Kampus Korea Universitas George Mason (Mason Korea), ngundang aplikasi pikeun jabatan Asistén Profesor Jangka dimimitian bulan Agustus 2021. Posisi na henteu nganggo jangka panjang kalayan istilah awal sataun, kalayan kamungkinan pembaharuan sareng promosi istilah. Kami milari pelamar anu komitmen kana pangajaran sarjana, panilitian, prakték sareng jasa sarjana anu dinamis sareng inovatif, sareng saha anu bakal sacara aktif nyumbang kana kamajuan terasuh program sarjana anu nuju berkembang di Mason Korea.

pencét di dieu pikeun inpormasi lengkep sareng kanggo nerapkeun

Kualifikasi.  Sakola Carter milari pelamar anu padamelna nguatkeun atanapi ngalengkepan tawaran kursus resolusi konflik Sakola ayeuna di Mason Korea. Kami ngundang pelamar anu mumpuni anu nampi Ph.D. ku Juni 2021, sareng langkung resep pikeun calon sareng gelar dina bidang anu aya hubunganana sareng analisis konflik sareng resolusi atanapi perdamaian sareng studi konflik.

Perhatian khusus bakal dipasihkeun ka para sarjana kalayan rékaman pengajaran anu kuat, langkung saé kalayan pangalaman dina diajar pangalaman, diajar online, kursus dumasar lapangan, sareng / atanapi panggunaan pedagogi kelas inovatif. Pangajaran bakal kalebet kursus perdamaian sareng résolusi sarjana tingkat handap sareng divisi handap pikeun badan murid anu beragam. Kami milarian calon sareng pendekatan ilmiah anu inovatif pikeun perdamaian sareng resolusi konflik anu tiasa langsung sareng konflik kontémporér ngalangkungan analisa anu jero, intervensi, pendidikan, konsultasi sareng bentuk prakték sanés.

Tanggung jawab.  Tanggung jawab pikeun jabatan ieu kalebet ngajarkeun opat kursus per semester (diwangun ku inti résolusi konflik sareng kursus milih) sareng ngembangkeun kurikulum pikeun nyumponan kabutuhan unik badan mahasiswa anu beragam di Mason Korea. Jabatan Fakultas Istilah ieu ngagaduhan tanggung jawab utami pikeun ngajar, tapi calon na bakal ngagaduhan kasempetan pikeun ilubiung dina kahirupan intelektual sareng panilitian di sakola sareng mikaresep poténsial pikeun promosi sareng kamajuan dumasarkeun kana pangajaran, beasiswa sareng jasa anu suksés.

Pikeun Daptar.  Kanggo tinimbangan lengkep, pelamar WAJIB ngalebetkeun dokumén ieu ka situs Ngiring Universitas (klik tombol "Larapkeun" di belah katuhu),

  1. Ngalengkepan aplikasi fakultas dina situs Ngiringan Mason Korea;
  2. Pernyataan Minat (Surat Panutup) (1-2 kaca);
  3. Kurikulum Vitae (dituduhkeun salaku Teraskeun dina aplikasi), babarengan sareng Filosofi Pangajaran (2-3 halaman), Bukti Kaparigelan Ngajar, sareng Sampel Nulis (20-30 halaman) (mis, tulisan jurnal). Punten kompilasi sadaya dokumén anu dipundut dina nomer 3 kana hiji PDF, sareng kirimkeun dina Resume.
  4. Sahenteuna tilu référénsi kalayan inpo kontak lengkep. Rujukan moal dikontak tanpa idin ti pelamar.

Aplikasi anu ditampi dina atanapi sateuacan 15 April, 2021 bakal nampi tinimbangan pinuh; milarian bakal tetep kabuka dugi posisi dieusian. Kompensasi kompetitif. Kanggo inpormasi tambihan, mangga kontak (Kantor SDM Mason Korea; [email dijaga]).

Janten kahiji komen

Gabung sawala ...