The Jill Knox Humor pikeun Peace Fellowship (Assoc. Pikeun Humor Terapan sareng Terapeutik)

diajar langkung seueur sareng nerapkeun dieu

IHTISAR:  Humor Jill Knox for Peace Fellowship dimaksudkeun pikeun nyumbang kana katengtreman ku humor ku nyayogikeun mahasiswa sareng dosen studi perdamaian kasempetan pikeun kalibet dina pamekaran propésional ngalangkungan program Association for Applied and Therapeutic Humor (AATH) Humor Academy.

Hadiah: Ukhuwah kalebet SPP ka AATH Humor Academy salami tilu taun, pendaptaran Konperénsi Taunan salami tilu taun, stipend perjalanan konferensi unggal taun salami tilu taun, kaanggotaan AATH salami tilu taun, sareng bimbingan ti AATH.

HAREPAN: Masing-masing ngahormat dipiharep komitmen pikeun ngarengsekeun program Akademi Humor tilu taun. Upami hiji jalma henteu tiasa neraskeun kana taun kadua atanapi katilu studi, atanapi aranjeunna henteu nyumponan sarat program, kasaimbangan penghargaanna bakal diléléwé sareng dipasihkeun ka jalma sanés.

HUMOR AKADEMI: Humor Academy mangrupikeun kurikulum online anu dimimitian unggal taun dina situs, dina dinten Kemis sateuacan Konferensi Tahunan AATH. Pamilon terus pendak dina unggal bulan dina sataun ngalangkungan Zoom. Unggal pamilon diarepkeun nyéépkeun tilu taun ilubiung dina Humor Academy. Dina akhir taun kadua, pamilon diharepkeun ngahasilkeun proyék tulisan dina topik anu dipilih ku pamilon sareng disahkeun ku para penasihat. Anu nampi hibah ieu diarepkeun bade museurkeun proyék tulisanana kana panggunaan humor pikeun ningkatkeun efektivitasna dina bidang perdamaian / lapangan resolusi konflik, boh ku cara anu diterapkeun / praktis atanapi ngalangkungan panalitian ngeunaan topik humor pikeun perdamaian. Langkung seueur inpormasi ngeunaan Humor Academy tiasa dipendakan di dieu.

DADLINE APPLIKAZZJONI: 11:59 CST dina 30 Séptémber. Anu nampi bakal diinformasikeun teu langkung ti 30 Oktober.

KEUNTUNGAN JEUNG PROSEDUR APLIKASI: 

  • Kedah janten murid anu ayeuna didaptarkeun dina studi sarjana atanapi lulusan, atanapi fakultas, kalibet dina program perdamaian sareng kaadilan / program resolusi konflik, sareng resep diajar kumaha ngalebetkeun panggunaan humor kana lingkungan padamelan / akademik masing-masing.

  • Kedah daék komitmen tilu taun pikeun program pendidikan Akademi Humor, anu kalebet rapat virtual bulanan sareng acara konferensi multi-dinten di tempat taunan.

nutup

Miluan Kampanye & bantosan kami #SpreadPeaceEd!

Janten kahiji komen

Gabung sawala ...