Jaringan Antar-Agénsi pikeun Pendidikan dina Darurat milari Koordinator pikeun Manajemén Pangetahuan

[icon name = "share" class = "" untrefixed_class = ""] diajar langkung seueur sareng nerapkeun di dieu

INEE ngarékrut Koordinator pikeun Pangetahuan Pangetahuan pikeun ngabantosan komunikasi jaringan sareng manajemén pengetahuan. Koordinator INEE pikeun Manajemén Pangetahuan ngalaporkeun ka Koordinator Komunikasi Senior sareng ngabantosan dina ngembangkeun sareng ngalaksanakeun strategi komunikasi INEE, sareng fokus utami dina ngembangkeun sareng ngatur kontén pikeun INEE's e-komunikasi / listserv, halaman wéb, sareng saluran média sosial.

Ieu mangrupikeun jabatan, gaji, full-time, dumasarkeun di kantor Komite Nyalametkeun Internasional di New York, atanapi di lokasi sanés anu ngagaduhan ayana IRC. Kauntungannana kalebet asuransi kasihatan, asuransi jiwa, akun tabungan kaséhatan sateuacan pajak, 403b kontribusi pensiunan anu cocog.

Tinjauan Pakasaban / Ringkesan:

Jaringan Antar Agénsi pikeun Pendidikan Darurat (INEE) mangrupikeun jaringan global kabuka anu dianggo pikeun mastikeun sadayana jalma ngagaduhan hak pikeun pendidikan kualitas sareng lingkungan diajar anu aman dina kaayaan darurat sareng pamulihan pasca krisis. INEE diwangun ku langkung ti 14,000 praktisi, murid, guru, staf ti lembaga PBB, organisasi non-pamaréntahan, donatur, pamaréntah, sareng paguron luhur anu gawé bareng dina kerangka kamanusaan sareng pamekaran. Jaringan ningkatkeun komunikasi sareng koordinasi diantara anggotana ku ngabudidayakeun sareng ngagampangkeun hubungan kolaborasi sareng nyiptakeun kasempetan sareng rohangan pikeun ngabagi élmu, mekarkeun sumberdaya, ngawartosan kabijakan, ngawangun kapasitas sareng ngalakukeun advokasi bersama. Pilarian terang deui diwww.ineesite.org.

Tanggung jawab utama:

Dina arahan Koordinator Komunikasi Senior, Koordinator INEE pikeun Manajemén Pangetahuan bakal nyayogikeun dukungan pikeun mastikeun kualitas manajemen INEE, komunikasi, sareng jangkauan kaanggotaan. Tugas tiasa kalebet:

Strategi komunikasi

  • Nyumbang kana pamekaran sareng palaksanaan strategi komunikasi INEE.
  • Atur kalénder komunikasi INEE, kalebet penjadwalan INEE sareng kontén pasangan.
  • Tetep saluyu sareng prakarsa komunikasi anu aya hubunganana, kalebet ngahontal mitra INEE sareng ngabagi kontén anu aya hubunganana sareng saluran INEE.
  • Ngawaskeun sareng ngaevaluasi saluran komunikasi INEE anu aya; nalungtik, ngajukeun, sareng ngalaksanakeun saluran énggal pikeun ngahontal pemirsa INEE.

Ngembangkeun halaman wéb sareng manajemén kontén

  • Pangurus sadidinten ayana halaman wéb INEE, kalebet ngamutahirkeun kontén, nyusun halaman wéb sareng fitur, koordinasi tarjamahan, ngaktipkeun entri kontén anyar, sareng manajemén basis data.
  • Bantosan koordinasi sababaraha halaman wéb bahasa INEE (Inggris, Arab, Perancis, Portugis, sareng Spanyol), pikeun mastikeun kontén rutin diupdate, barang anu relevan ditarjamahkeun, sareng sumbangsih sumber.
  • Ngembangkeun sareng ngajaga koleksi tematik sareng sanés salaku bagian tina INEE Resource Database.
  • Anyarkeun sareng jaga pituduh pangguna pikeun halaman wéb INEE; sareng ngalatih pangguna énggal dina panggunaan alat manajemén eusi INEE.
  • Kontribusi eusi kontén sumber, khususna tulisan blog.
  • Ngahasilkeun laporan panggunaan halaman wéb biasa nganggo Google Analytics.

Media Sosial

  • Pangurus sadidinten dina saluran Facebook, Twitter, sareng LinkedIn INEE.
  • Ngembangkeun kampanye média sosial anu aya hubunganana sareng daérah sareng kagiatan tematik INEE, sareng ngamajukeun eusi mitra INEE.
  • Nyiapkeun laporan kagiatan média sosial bulanan sareng ngajaga pituduh pangguna média sosial INEE.

E-komunikasi

  • Nyusun sareng nyiapkeun INEE Bi-Weekly Bulletin sareng pesen biasa anu sanés.
  • Kumpulkeun sareng nyiapkeun pembaruan Komunitas Bahasa bulanan INEE pikeun panyebaran.
  • Ngabantosan nyusun sareng nyiapkeun seratan email INEE.

Layanan anggota

  • Ngabantosan ngembangkeun, palaksanaan, sareng tindak lanjut tina kampanye kaanggotaan INEE pikeun merekrut anggota anyar sareng memotivasi anggota anu aya pikeun ngapdet propil online sareng preferensi email na.
  • Ngahasilkeun laporan bulanan tina kaanggotaan INEE sacara umum.
  • Ngatur acara INEE Meet-Ups dua taunan.

nu lain

  • Bantosan mastikeun pamakean logo INEE anu saé sareng mérek ditangtoskeun tina publikasi INEE, alat, témplat, sareng output.
  • Draf, marios, nyalin-éditan, sareng ngabantosan nyiapkeun publikasi INEE, usulan hibah, sareng laporan.
  • Ngabantosan produksi Laporan Tahunan INEE.
  • Ngatur padamelan tarjamahan pikeun komunikasi INEE sareng kontén publikasi.
  • Ngokolakeun sareng ngatur kontak média sareng hubungan.
  • Lacak ayana média INEE.
  • Nyayogikeun dukungan umum pikeun Sekretariat INEE, sakumaha anu dipénta.

Hubungan Pagawean Key:

Laporan Posisi ka:  Koordinator Komunikasi Senior
Posisi langsung ngawas:
  N / A

Ngalaporkeun Henteu langsung:
Kontak Internal sareng / atanapi éksternal anu sanés: 
ngajelaskeun sifat departemén atanapi kelompok pangaruh posisi atanapi meryogikeun dukungan ti pikeun ngahontal tujuan.

Syarat proyék:

  • Komitmen kana hak asasi manusa, hak budak, sareng hak atikan
  • Gelar universitas dina bidang anu aya hubunganana: komunikasi, manajemén inpormasi, jurnalistik, pangembangan internasional, manajemén nirlaba; Gelar master pikaresep
  • Minimal 3 taun pangalaman propésional anu langsung pakait
  • Kaparigelan dina basa Inggris, kalayan resep pikeun calon anu gaduh lancar deui basa Perancis, Spanyol, Portugis, sareng / atanapi Arab
  • Ketrampilan komunikasi tulisan anu kuat, khususna kamampuan narjamahkeun inpormasi padet sareng téknis kana eusi anu gampang dipikaharti sareng tiasa diaksés.
  • Kaahlian manajemén wéb anu kuat, kalebet nganggo sistem manajemen kontén, optimasi mesin pencari, sareng analitik
  • Pangalaman ngagunakeun platform média sosial; karesep pikeun calon anu parantos ngatur média sosial pikeun organisasi nirlaba
  • Pangaweruh ngeunaan bidang pendidikan dina kaayaan darurat sareng dalit sareng INEE langkung dipikaresep
  • Kamampuh fleksibel sareng tiasa dianggo sacara mandiri, dina tekenan, sareng di lingkungan anu gancang
  • Kaparigelan organisasi anu hadé; kamampuan pikeun ngalacak sareng nuturkeun-kana sababaraha pancén
  • Kamampuan interpersonal anu saé; kamampuan pikeun hasil berinteraksi sareng rupa-rupa jalma
  • Sikep kerja fleksibel; kamampuan nuturkeun arah sareng épéktip diajar sareng damel di lingkungan antar-agénsi ogé ngamotivasi diri

Lingkungan ngagawekeun: Lingkungan damel kantor standar

[icon name = "share" class = "" untrefixed_class = ""] diajar langkung seueur sareng nerapkeun di dieu

nutup

Miluan Kampanye & bantosan kami #SpreadPeaceEd!

Janten kahiji komen

Gabung sawala ...