Jaringan antar-agénsi pikeun Atikan dina Darurat milari Koordinator pikeun Ngawangun Kamampuh

organisasi: Jaringan antar-agénsi pikeun Pendidikan Darurat (INEE)
location: New York, NY
Bates waktos: 28 Pébruari 2019
[ikon ngaran = "bagi" kelas = "" untrefixed_class = ""] kunjungi halaman wéb INEE pikeun langkung seueur rinci sareng nerapkeun

Posisi ieu bakal ngalayanan masing-masing prioritas INEE, kalayan fokus utami kana INEE Stratégi Prioritas II anu ditujukeun pikeun nguatkeun kapasitas pikeun nganteurkeun kualitas, aman, relevan, sareng inklusif inklusif khusus pikeun sadayana. Koordinator INEE - Gedong Kapasitas bakalan damel raket sareng Diréktur INEE kanggo ngabéréskeun sistem pangwangunan kapasitas sareng jaringan sareng nerapkeun ieu saluyu sareng fungsi inti INEE sareng Kerangka Strategis. Peran na jawab ngembangkeun sareng nerapkeun sistem pangembangan kapasitas INEE sareng strategi; ngatur sareng mempermudah kasempetan pamekaran propésional; ngaharmonisasi, ngamutahirkeun sareng nyebarkeun rupa-rupa pendidikan INEE pikeun sumber darurat (EiE) sumber latihan; sareng ngatur sareng koordinasi daptar pelatih anu sayogi pikeun ngaréspon kabutuhan latihan pikeun anggota INEE sacara umum. Posisi ieu ogé bakal dipiharep tiasa nyumbang kana pancén umum INEE sapertos perwakilan, ngadukung kaanggotaan, komunikasi sareng tugas tambahan anu disatujuan dina konsultasi sareng Diréktur INEE.

nutup

Miluan Kampanye & bantosan kami #SpreadPeaceEd!

Janten kahiji komen

Gabung sawala ...