Pusat Ikeda pikeun Perdamaian, Pembelajaran, sareng Dialog ngundang aplikasi pikeun Program Fellows Pendidikan na

Program Ikeda Center's Fellows Pendidikan ngadukung panilitian dina pendidikan anu nyiptakeun nilai.

"Tugas pendidikan kedah dasarna pikeun mastikeun yén élmu pangaweruh tiasa ngalaksanakeun panyabab kabagjaan sareng perdamaian manusa." -Daisaku Ikeda, pangadeg Pusat

Tujuan tina Program

Program Pendidikan Fellows didirikeun ku Pusat Ikeda pikeun Perdamaian, Pembelajaran, sareng Dialog di 2007. Program ieu dimaksudkeun pikeun mayunan panilitian sareng beasiswa ngeunaan bidang élmu Ikeda / Soka anu tingkatan sacara internasional dina pendidikan. Widang ieu aya hubunganana sareng beasiswa sajarah, konseptual, sareng empiris ngeunaan filosofi sareng prakték pendidik Jepang Daisaku Ikeda, Josei Toda, sareng Tsunesaburo Makiguchi, sareng sōka, atanapi "nyiptakeun nilai," pendekatan anu parantos dilakukeun sareng diinspirasi sadunya.

Fokus Panilitian

Program ieu ngadukung disertasi doktor dina bidang studi Ikeda / Soka dina pendidikan, kalebet hubunganana sareng filsafat sareng prakték pendidikan langkung umum. Kami ngundang rupa-rupa tarékah, kalebet panilitian disértasi anu nalungtik dimensi intrinsik sareng ekstrinsik kajian Ikeda / Soka dina pendidikan. Ku "intrinsik" urang hartosna téks sajarah sareng primér ku Makiguchi, Toda, sareng Ikeda dina basa Jepang sareng dina kontéks anu ditulis; ku "ekstrinsik" urang hartosna téks ieu sareng ideu na dina tarjamahan sareng aplikasi dina sagala rupa kontéks sareng disiplin.

Pencét di dieu pikeun langkung seueur inpormasi ngeunaan kasang tukang sareng ruang lingkup studi Ikeda / Soka dina pendidikan.

panghargaan

Fellows, anu kedah cicing di Amérika Serikat atanapi Kanada salami program ukhuwah, bakal kéngingkeun dua taun waragad dina $ 10,000 per taun, kalayan taun kadua gumantung kana buktina kamajuan. Salaku tambahan pikeun stipend dasar, unggal ukhuwah ogé nutupan biaya kahadiran wajib dina seminar sadinten kalayan panel piwuruk anu bénten di Ikeda Center di Cambridge, MA.

ngalamar

nutup

Miluan Kampanye & bantosan kami #SpreadPeaceEd!

Janten kahiji komen

Gabung sawala ...