Pusat Kaadilan Sosial di Universitas Georgetown milarian Diréktur Beasiswa Terlibat & Pedagogi

Diréktur Beasiswa Terlibat & Pedagogi - Pusat Kaadilan Sosial

pencét di dieu pikeun inpormasi lengkep sareng kanggo nerapkeun

Salaku bagian tina universitas Katolik sareng Jesuit pangkolotna di nagara éta, Pusat Kaadilan Sosial (CSJ) ngahirupkeun nilai-nilai sareng misi Jesuit Universitas Georgetown ngalangkungan karyana dina panilitian, pangajaran, sareng jasa. Komponén karyana kalebet ngajaga sareng misi Georgetown University pikeun ngadidik jalma janten peserta didik anu hirup anu réfléktif sareng pamilon anu bertanggung jawab sareng aktif dina kahirupan masarakat sareng jasa ka anu sanés sareng saluyu sareng identitas Katolik sareng Jesuit universitas sareng komitmen institusionalna pikeun ngudag kaadilan sareng umum alus.

nu Diréktur Beasiswa Terlibat sareng Pedagogi ngawasi sareng mingpin pilar damel sareng ngajar CSJ karya sareng portopolio program anu ngiringan nganggo pedagogie anu dipikaresep ku urang: immersion, dialog, sareng pembelajaran berbasis komunitas. Sutradara damel langsung sareng fakultas sareng staf anu beragam pikeun ngabayangkeun sareng ngalaksanakeun proyék-proyék panalungtikan berbasis komunitas kalayan pendekatan metodologis partisipasi. Sutradara damel di tim kapamimpinan Pusat sareng ngagaduhan ayana anu katingali sareng vokal di kampus sabab CSJ ngadukung komitmen Universitas pikeun aktipitas beasiswa sareng pedagogies pikeun parobihan sosial. Posisi ieu disertakeun ku judul Asistén Panilitian Profesor anu pakait pikeun istilah 3 taun, istilah anu tiasa diperbarui 3 taun dumasar kana catetan anu hadé pikeun kagiatan panilitian, kalebet ilmiah, publikasi anu ditinjau peer sareng presentasi dina konperénsi akademik.

Ngalaporkeun ka Diréktur Eksekutif CSJ sareng Sasama Fakultas Senior CSJ, anu Diréktur Beasiswa Terlibat sareng Pedagogi ngagaduhan tanggung jawab anu kalebet tapi henteu diwatesan ku:

Beasiswa Terlibat (Panilitian)

  • Ngarah sareng ngawaskeun kagiatan panilitian berbasis komunitas sareng kaadilan sosial ti Pusat Kaadilan Sosial, kalebet konsultasi sareng fakultas, staf, murid, sareng mitra komunitas ngeunaan kasempetan panilitian poténsial; ngagagas sareng / atanapi ngagampangkeun pakumpulan akademik-komunitas nganggo pendekatan partisipatif; sareng janten penghubung CSJ ka unit panilitian Universitas sareng mangrupikeun ayana kampus anu katingali dina memperdalam komitmen Universitas pikeun aktipitas sareng beasiswa umum.
  • Mamatahan murid pikeun ngudag kasempetan panalungtikan dumasar-komunitas; mekarkeun kasempetan pendidikan pikeun nyiapkeun murid pikeun proposal proyék panalungtikan berbasis komunitas sareng kaluman IRB; mempermudah prosés pikeun ukhuwah panilitian sarjana CSJ ku taunan nampi sareng marios murid aplikasi / usulan, ngaidéntifikasi sareng nyiapkeun anggota panitia resensi, ngagampangkeun rapat tinjauan, ngawartosan pelamar, nyayogikeun dukungan dina waktos program, sareng damel sareng panaliti murid pikeun nampilkeun panilitianna ka komunitas GU anu langkung lega ..
  • Ngatur fokus panalungtikan anu teras sareng / atanapi proyek anu aya hubunganana sareng misi sareng lingkup padamelan CSJ sareng dipiharep bakal diterbitkeun di toko akademik, anu dikaitkeun sareng anu hadir dina konperénsi akademik.
  • Identipikasi sareng dilarapkeun pikeun hibah panilitian, konsultasi sareng fakultas, staf, murid, sareng mitra komunitas ngeunaan kasempetan poténsial; sareng ilubiung dina asosiasi profesional anu aya hubunganana sareng janten sumberdaya inteléktual sareng akademik ka tim CSJ.

Terlibat Pedagogi / Pedagogies pikeun Parobihan Sosial

  • Ngawaskeun portopolio Pusat pengajaran sareng pembelajaran anu inovatif sareng inklusif pikeun dosen sareng murid, kalebet tapi henteu diwatesan ku immersion, dialog, sareng pembelajaran berbasis komunitas salaku pedagogie pikeun parobihan sosial. (Immersion hubunganana sareng 15+ immersion anu ditawarkeun ka mahasiswa, dosen, sareng staf pikeun kalibet pisan sareng mitra komunitas dina masalah kaadilan sosial. Dialog hubungan sareng metode CSJ anu pikaresep pikeun digawé kaadilan ras di kampus sareng mahasiswa, dosen, sareng staf. Berbasis Komunitas diajar ngarujuk kana panganteur kurikulum berbasis misi anu sakaligus ngadukung kabutuhan dumasar-komunitas sareng diajar kelas.)
  • Ngabantosan Diréktur Éksékutip dina nyiptakeun sareng ngalaksanakeun program Beasiswa Terlibat bulanan pikeun kelompok lulusan Keadilan Pascasarjana (JGI).
  • Bertindak salaku konsultan, pasangan, sobat kritis, sareng spesialis pedagogis dina diajar fakultas Georgetown sareng panggunaan pedagogies pikeun parobihan sosial, metode kaadilan sosial anu diinfus, sareng bentuk pengajaran sareng pembelajaran anu kalibet.

pangawasan

  • Ngawaskeun pilar "Panilitian sareng Pangajaran" Pusat Kaadilan Sosial, anu kalebet pengawasan langsung tina 3 anggota tim propésional sapinuh waktu anu ngagunakeun pedagogies anu kalibet pikeun parobahan sosial, kalebet immersion, dialog, sareng pembelajaran berbasis komunitas.
  • Langsung ngawas salah sahiji Justice Graduate Intern (JGI) (pagawé lulusan tingkat Master) sareng sacara teu langsung ngadukung JGI anu ditugaskeun pikeun 4 laporan langsung posisi ieu; sareng ngadukung budaya "super-touch" CSJ, budaya pangawas anu ngutamakeun kamekaran jalma gembleng sareng mekar anggota tim propésional, JGI, sareng pamimpin mahasiswa.

kualifikasi

  • Ph.D
  • Minimal 5-7 taun pangalaman dina pendidikan tinggi (tiasa tumpang tindih sareng pendidikan pascasarjana)
  • Pangalaman damel sareng mahasiswa sareng sukarelawan, ogé wawuh sareng budaya universitas
  • Pangalaman anu dipidangkeun ngarah kagiatan diajar pangalaman, kaasup dalit kana eusi, logistik, jeung faktor résiko
  • Catetan anu kuat sareng komitmen pikeun aktipitas beasiswa sareng / atanapi panilitian berbasis advokasi, pedagogies pikeun parobihan sosial, sareng pangalaman pendidikan tinggi anu didorong ku misi
  • Komitmen kana kaanekaragaman, kaasupan, sareng kaadilan damel dina karir dugi ka ayeuna sareng rencana tetep ayeuna dina komitmen ieu
  • Pangalaman sareng desain sareng pamekaran bahan diajar ngajar anu museur kana parobahan sosial
  • Kamampuhan pikeun digawé sacara mandiri sareng pikeun nanganan sababaraha pancén rumit sacara babarengan.
  • Pangalaman anu penting sareng kanyamanan komunikasi sareng rupa-rupa konstituén, kalebet fakultas, staf, kapamimpinan senior, murid, Yésuit, sareng mitra komunitas
  • Pangalaman anu nunjukkeun dina nganapigasi kontéks dumasar kaimanan sareng kamampuan komunikasi dina kontéks-kontéks éta rupa-rupa / antaragama / teu iman konstituén
  • Katerampilan komunikasi tinulis sareng verbal anu kuat sareng katerampilan fasilitasi kelompok
  • Pangalaman anu ditunjukkeun sareng kanyamanan kalayan diawasan
  • Démonstrasi anu jelas pikeun nerapkeun lensa ekuitas pikeun padamelan sadidinten
  • Catetan démo ngeunaan komunitas anu marginalisasi dipuseurkeun
  • Pangalaman anu nunjukkeun nyiptakeun hubungan strategis di sagala departemén sareng pamangku kapentingan
  • Manajer proyék sareng pamimpin tim anu sanggup, tiasa ngalacak kamajuan sareng minuhan tenggat waktos, ngawangun konsensus, memotivasi batur, nyekel dirina sareng batur anu akuntabel sareng ngarengsekeun skala-panjang, proyék jangka panjang dina waktos

Kualifikasi dipikaresep

  • Kapinteran sareng parangkat lunak manajemén diajar - contona, Kanvas
  • Kontributor ka atanapi produsen beasiswa dina bidang anu relevan
  • Pangalaman ngajar di tingkat paguron luhur Ignatian Pedagogy atanapi pangalaman dina Pendidikan Jesuit
  • Pangetahuan ngeunaan bentang global Jaringan Pendidikan Jesuit
  • Pangetahuan ngeunaan bentang organisasi berbasis komunitas di Washington, DC sareng bentang global jaringan Pendidikan Jesuit global

Janten kahiji komen

Gabung sawala ...