Pangembangan profesional guru pikeun pendidikan perdamaian (laporan webinar)

Presentasi ngeunaan "Pangembangan profesional guru pikeun pendidikan perdamaian" - Dody Wibowo

(Diulang deui ti: Perspektif Transrasional. 18 Maret 2021)

Unit pikeun Studi Perdamaian sareng Konflik Universitas Innsbruck, Austria dina tanggal 17 Maret 2021, ngayakeun simposium "Tren Ayeuna dina Panilitian Damai Kontemporer". Genep panaliti perdamaian ngabagi pangalaman ngeunaan tren ayeuna dina panilitian perdamaian sareng tantangan-tantangan di lapangan.

"Pangembangan profesional guru pikeun pendidikan perdamaian" nyaéta presentasi ku Dody Wibowo ti Indonésia anu nyepeng Gelar Doktor Studi Perdamaian sareng Konflik ti Universitas Otago, Selandia Baru sareng Gelar Magister Pendidikan Perdamaian ti University for Peace, Costa Rica . Anjeunna nampilkeun panalungtikan doktor na ngajajah faktor-faktor anu nyumbang kana kapasitas guru sakola dina nganteurkeun pendidikan perdamaian.

Pidéo sanés dina séri tiasa dipendakan di dieu. 

 

Janten kahiji komen

Gabung sawala ...