latihan #guru

UNESCO Rallies Pelatih Guru pikeun Juara Atikan Damai sareng Nyegah Ekstremisme Kekerasan dina Atikan Guru

Kamentrian Atikan sareng Olahraga di Uganda ngalaksanakeun proyék Peace Education and Prevention of Violent Extremism kalayan dukungan ti UNESCO International Institute for Capacity Building di Afrika. Bengkel hiji dinten diayakeun pikeun papacangan stakeholder di Kampala dina 29 Juli dimaksudkeun pikeun ngabagi pangalaman ngeunaan pendidikan perdamaian sareng pencegahan ekstremisme kekerasan di lembaga pelatihan guru anu dipilih di Uganda.

Buku Panduan Atikan Damai pikeun Wewengkon Great Lakes

Buku Panduan Pendidikan Damai mangrupikeun produk tina Proyék Pendidikan Damai Daerah Konferensi Internasional Great Lakes Region (ICGLR) sareng ditujukeun ka guru, fasilitator, pelatih, sareng pendidik anu hoyong ngahijikeun pendidikan perdamaian kana karya sareng kurikulumna.

Ngagulung ka luhur