kamekaran sustainable

Hiji Poé pikeun Ngeunteung Atikan Damai sareng Krisis Bumi

Lingkungan, sareng senjata nuklir, ayeuna janten ancaman eksistensial pikeun kasalametan umat manusa. Kami ngarepkeun pendidik perdamaian bakal miélingkeun Poé Lingkungan Dunya ku cara ngeunteung kumaha masalah ieu aya hubunganana sareng mangaruhan kana kurikulum sareng pedagogi pendekatan masing-masing pikeun pendidikan perdamaian.

Pesen ka sadaya Nagara Anggota PBB sareng Pamimpin PBB (Ukraina)

"Perang di Ukraina ngancam henteu ngan ukur pangwangunan sustainable, tapi kasalametan umat manusa. Kami nyauran ka sadaya bangsa, beroperasi saluyu sareng Piagam PBB, pikeun nempatkeun diplomasi kana jasa umat manusa ku mungkas perang ngaliwatan rundingan sateuacan perang mungkas urang sadayana. – Jaringan Solusi Pangwangunan Sustainable

Lab Solusi Global 2021

Lab Solusi Global online dua minggu online (2021-13 Juni) difokuskeun ngembangkeun solusi strategis pikeun ngahontal Tujuan Pembangunan Berkelanjutan PBB.

Pendidikan Disarmament: Pendidikan Damai salaku Literasi Anyar

Dina wawancara ieu Professor Yoshiro Tanaka, Wali Eksekutif, Provost sareng Wakil Présidén Eksekutif pikeun Pascasarjana Pascasarjana sareng Panilitian di Universitas JF Oberlin di Tokyo, Jepang, biasa waé sareng UNAI sudut pandang pendidik ngeunaan pendidikan perdamaian.

Manifesto pikeun Normalitas Anyar

Dina Konéksi Corona ieu, kami ngenalkeun The Manifesto for a New Normality, kampanye ku Latin American Council for Peace Research (CLAIP), anu tujuanana ngahasilkeun aliran opini kritis ngeunaan normalitas sateuacan pandemi. Kampanye ieu ogé ditujukeun pikeun ngarangsang komitmen warga kana pangwangunan partisipatif normalitas anu adil sareng diperyogikeun ngalangkungan kasadaran sareng réfléksi koléktif.

Ngagulung ka luhur