#Pilipinas

Kanada ngabiayaan usaha pendidikan perdamaian di Filipina

Kanada parantos nyayogikeun 1.9 juta dolar Kanada (sakitar PHP68 juta) kanggo ngabiayaan program pendidikan perdamaian di Filipina. Proyék ieu bakal nyayogikeun palatihan sareng pangrojong pendidikan pikeun sakitar 100,000 murangkalih sareng 3,500 guru di 100 sakola di saluruh nagara.

Kasaimbangan-padamelan salami Karantina Komunitas Ditingkatkeun

Maria Margarita A. Acosta, Ph.D. bagikeun réfléksi dirina dina nyaimbangkeun sababaraha kalungguhan, nalika anjeunna adaptasi kana normal anyar damel ti bumi nalika COVID-19. Anjeunna nganggo kréativitas dina ngamankeun kabutuhanana sareng tim asalna, bari netepkeun rutinitas sadidinten anu kalebet waktos pikeun éksprési spiritual.

Ngagulung ka luhur