tanda petik

Pedagogi Transformatif pikeun Kaadilan Kaum

"Milarian ngabongkar teu saimbangna kakuatan anu ngesahkeun kalakuan kekerasan rasialis, tanpa alamat prakték kelas sareng hirarki rasial dina kurikulum urang, ngalaksanakeun rasisme sistemik. Ngan hiji pedagogi transformatif, diadegkeun dina kaadilan ras, anu ngamungkinkeun urang sadar cita-cita kabhinekaan sareng inklusifitas kami. " - Tauheedah Baker [teraskeun maca…]

pamadegan

Diajar Perdamaian: Ngajar Damai (India)

Dina OpEd ieu, Ashmeet Kaur nyatakeun yén Perdamaian Damai henteu ngan ukur niat ngawangun kompeténsi, nilai, tingkah laku, sareng katerampilan pikeun nyanghareupan kekerasan, tapi janten prakték dimana tujuanana (nyaéta naha ngajar), eusi (nyaéta naon anu kedah diajarkeun), sareng pedagogi (nyaéta kumaha ngajar) janten kondusif pikeun ngamumulé nilai perdamaian. [teraskeun maca…]