#didik bahasa

The Global Issues in Language Education Special minat Group ngarayakeun terbitan édisi 100 tina buletin na

Masalah Global dina Pendidikan Bahasa Grup Minat Khusus Himpunan Jepang pikeun Pangajaran Basa ngamajukeun integrasi masalah global, kasadaran global sareng tanggung jawab sosial dina pangajaran basa ogé kasadaran di antara guru basa ngeunaan pamekaran penting dina pendidikan global sareng bidang pendidikan lingkungan. , pendidikan HAM, pendidikan perdamaian sareng pendidikan pangwangunan.

The Global Issues in Language Education Special minat Group ngarayakeun terbitan édisi 100 tina buletin na Maca deui "

Ngagulung ka luhur