#didik bahasa

Ngajar Ngeunaan Hadiah Perdamaian di ELT

Pikeun guru dumasar eusi, tiasa janten tantangan pikeun milari téma dunya nyata anu saé anu ngalatih katerampilan basa Inggris sareng ngainspirasi murid ku carita jalma anu parantos ngerjakeun masa depan anu langkung saé. Salah sahiji topik sapertos kitu nyaéta Hadiah Nobel Perdamaian.

The Global Issues in Language Education Special minat Group ngarayakeun terbitan édisi 100 tina buletin na

Masalah Global dina Pendidikan Bahasa Grup Minat Khusus Himpunan Jepang pikeun Pangajaran Basa ngamajukeun integrasi masalah global, kasadaran global sareng tanggung jawab sosial dina pangajaran basa ogé kasadaran di antara guru basa ngeunaan pamekaran penting dina pendidikan global sareng bidang pendidikan lingkungan. , pendidikan HAM, pendidikan perdamaian sareng pendidikan pangwangunan.

Ngagulung ka luhur