#kekasan

Narékahan pikeun Kaamanan Manusa Nalika Ngeureunkeun Perang Salawasna

Kampanye Global pikeun Pendidikan Perdamaian ngadesek komunitas pendidikan perdamaian pikeun naroskeun istilah-istilah ditarikna kakuatan ti Afghanistan anu bakal étis sareng konstruktif sabisa. Kami ningali panilitian sapertos léngkah munggaran pikeun desain strategi transisi anu komprehensif sareng épéktip tina militérisasi kana sistem kaamanan manusa.

Krisis Irak dina Pendidikan: Ngabubarkeun Akar Ekstremisme

Penting pikeun nalungtik sacara raket kumaha pamaréntah Irak ngawangun deui sistem pendidikan anu peka konflik anu mudah-mudahan bakalan diri pikeun kaséhatan méntal sareng kamekaran intelektual barudak ngora Irak. Ku diémutan ieu, program pendidikan perdamaian sigana mah solusi anu hadé pikeun barudak Irak.

Ngagulung ka luhur