Kasempetan pendanaan

Pasihan kasempetan pikeun proyék anu dipimpin ku budak. Larapkeun sateuacan 31 Maret 2022

The Children's Solutions Lab (CLS) boga tujuan pikeun ngadukung nonoman dina ngalakukeun tindakan pikeun ngatasi kamiskinan anu mangaruhan barudak di komunitasna ngaliwatan solusi dumasar kana pendidikan sareng pendidikan perdamaian. Kalayan dukungan déwasa, kelompok murangkalih diondang pikeun nampilkeun ideu sareng ngalamar salah sahiji hibah mikro kami (mulai ti 500 USD dugi ka 2000 USD) pikeun ngalaksanakeun proyék anu dipimpin ku murangkalih. Tuntas aplikasi: 31 Maret. [teraskeun maca…]

Kursus / program akadémik

Universitas Emory ngaluncurkeun program Pembelajaran Sosial, Émosional sareng Etika global

Universitas Emory, gawé bareng sareng The Dalai Lama Trust sareng Vana Foundation India, bakal janten tuan rumah peluncuran program EmE's SEE Learning (Sosial, Emotional sareng Etika Learning) internasional di New Delhi, India, 4-6 April. Tingali Diajar nyayogikeun pendidik sareng kerangka komprehensif pikeun budidaya kompeténsi sosial, émosional sareng étika anu tiasa dianggo dina pendidikan K – 12 ogé pendidikan tinggi sareng pendidikan profesional. [teraskeun maca…]

Fitur

Pangwangunan perdamaian kalayan Kamanusaan sareng Karunya

Urang hirup dina dunya dimana militérisme ngadominasi réspon politik kana konflik ku pamimpin dunya. Nel Noddings neuleuman kumaha kaayaan ieu mangrupikeun kode moral anu bentrok anu dioperasikeun nalika jaman perang sareng perdamaian sareng kumaha sareng kunaon kaayaan éta ngalir sareng meresihan pamikiran sareng tindakan politik sareng nyusup kana program pendidikan urang. Éta ngungkabkeun moralitas urang anu kalebet teu ngan ukur dina tingkat politik, tapi dina sikep masarakat kana perang sareng kumaha urang damel pikeun nyiptakeun katengtreman dina kahirupan urang sapopoe. Tulisan asli ieu ku Ann Mason ngundang éksplorasi Nel Noddings 'sareng tulisan pikeun ngembangkeun pendidikan perdamaian sareng ngabahas kumaha ideu na nyuarakeun perasaan anu dikedalkeun ku sora-sora anu penting pikeun perdamaian. [teraskeun maca…]