Peta lingkungan #

Hiji Poé pikeun Ngeunteung Atikan Damai sareng Krisis Bumi

Lingkungan, sareng senjata nuklir, ayeuna janten ancaman eksistensial pikeun kasalametan umat manusa. Kami ngarepkeun pendidik perdamaian bakal miélingkeun Poé Lingkungan Dunya ku cara ngeunteung kumaha masalah ieu aya hubunganana sareng mangaruhan kana kurikulum sareng pedagogi pendekatan masing-masing pikeun pendidikan perdamaian.

Ngagulung ka luhur