#kurikulum

Buku Panduan Atikan Damai pikeun Wewengkon Great Lakes

Buku Panduan Pendidikan Damai mangrupikeun produk tina Proyék Pendidikan Damai Daerah Konferensi Internasional Great Lakes Region (ICGLR) sareng ditujukeun ka guru, fasilitator, pelatih, sareng pendidik anu hoyong ngahijikeun pendidikan perdamaian kana karya sareng kurikulumna.

Dursasana Kulawarga dina Buku Panduan Pendidikan Perdamaian

"Dursasana Kulawarga dina Workbook Pendidikan Perdamaian," anu dikembangkeun ku Katie Santarelli ti DC Peace Team, ngadorong barudak pikeun nalungtik peran anu dilakukeun konflik dina diri, komunitasna, sareng dunya.

Buku anyar! "Diajar Pelajaran Kahirupan: Tip Inspirasional pikeun Nyiptakeun Perdamaian dina jaman anu Kaganggu"

"Diajar Pelajaran Kahirupan: Tip Inspirasional pikeun Nyiptakeun Perdamaian dina waktos-waktos anu Dirusuh," ku William Timpson, cocog pikeun pendidik anu ngusahakeun ngahudangkeun deui harepan dina jaman politik anu padu. Conto sajarah jalma sareng kelompok anu ngungkulan kasusah digali ngalangkungan "tips" sareng pamula diskusi anu cocog pikeun ngajar pendidikan perdamaian dina seueur kontéks. "Diajar Pangajaran Kahirupan" ogé publikasi munggaran Peace Peace Press!

Nepal: Pelajaran tina ngahijikeun perdamaian, HAM, sareng pendidikan sipil kana kurikulum studi sosial sareng buku téks

Ti taun 2007 dugi ka 2012, Menteri Pendidikan (MoE) Pamaréntah Nepal damel sareng Save the Children, UNESCO, sareng UNICEF pikeun ngarévisi kurikulum kajian sosial nasional. Tujuanana nya éta pikeun ngamajukeun pendidikan pikeun perdamaian, HAM, sareng pendidikan sipil (PHRCE) dina saatos pemberontakan Maois 10 taun sareng transisi ka républik demokratis.

Publikasi Anyar: Kumaha Ngenalkeun Génder dina Pangajaran Sejarah

Kumaha Ngenalkeun Jenis Kelamin dina Pangajar Sejarah, panerbitan Asosiasi kanggo Dialog Sejarah sareng Panilitian (AHDR), museurkeun kana jinis salaku lénsa anu leungit nalika ngajar sajarah di sakola. Ngajempékeun pipilueun awéwé dina sajarah Siprus nyababkeun ngalalaworakeun sababaraha cara dimana aranjeunna parantos masihan sumbangan sareng ilubiung dina masarakat. Saatos marios cara anu béda-béda Yunani-Siprus ogé awéwé Turki-Siprus tetep teu aya dina sajarah sakola, urang disimpulkeun sareng dalapan rencana pelajaran pikeun ngajarkeun sajarah tina sudut pandang gender.

Ngagulung ka luhur