UnMASKing: Ngagunakeun Covid-19 pikeun ngalibetkeun nonoman dina pendidikan HAM

Professor Felisa Tibbitts, Pupuhu Pendidikan Hak Asasi Manusa di SIM, Universitas Utrecht, bakal janten host wébinar "UnMASKing: Ngagunakeun Covid-19 pikeun miluan nonoman dina pendidikan hak asasi manusa" dina Rebo, 11 Nopémber Prof Tibbitts bakal nyarioskeun pentingna ngahubungkeun HAM sareng masalah ayeuna sareng ngabahas dua kurikulum Pendidikan Hak Asasi Manusa pikeun murid tingkat sékundér anu anjeunna ngembangkeun. [teraskeun maca…]