jobs

Universitas Innsbruck milari Asst. Professor dina Studi Perdamaian

Calon anu suksés bakal ditawarkeun jabatan 6 taun salaku Asistén Universitas / Asistén Profesor dina Unit Studi Perdamaian sareng Konflik. Calon diharepkeun ngembangkeun proyek panilitian mandiri dina bidang perdamaian sareng panilitian konflik kalayan pendekatan teoritis anu nyandak aspek transformasi konflik anu diterapkeun sareng / atanapi pendidikan perdamaian janten pertimbangan. [teraskeun maca…]