"Argéntina: Guru mingpin strategi nasional pikeun Pendidikan Lingkungan Komprehensif."

Guru di Argentina nyumbang kana pendidikan lingkungan anu komprehensif ngalangkungan intervensi dina desain sareng proyek kurikuler sareng program anu ditujukeun pikeun ngagabungkeun dimensi lingkungan pikeun pamekaran berkelanjutan salaku bagian tina proposal diajar-ngajar.