#Africa

Buku Panduan Atikan Damai pikeun Wewengkon Great Lakes

Buku Panduan Pendidikan Damai mangrupikeun produk tina Proyék Pendidikan Damai Daerah Konferensi Internasional Great Lakes Region (ICGLR) sareng ditujukeun ka guru, fasilitator, pelatih, sareng pendidik anu hoyong ngahijikeun pendidikan perdamaian kana karya sareng kurikulumna.

Ranté sakola Amérika anu kontroversial sareng perang pikeun ngajar barudak Afrika

Didukung ku Bank Dunia sareng miliarder Bill Gates sareng Mark Zuckerberg, Bridge International parantos ngaluncurkeun kampanye masif pikeun privatisasi pendidikan umum di Afrika. Sanaos tuduhan perusahaan AS ngayakeun ékspérimén ka barudak Afrika, ngalanggar konstitusi di sahenteuna dua nagara Afrika, sareng nyayogikeun pendidikan anu langkung handap, Bridge International henteu kaganggu, bahkan ngagugat pamaréntahan Uganda pikeun nutup 63 sakola na-laba pikeun mimiti taun ieu. .

Pendidikan Perdamaian pikeun Pencegahan Kekerasan di Masyarakat Afrika Fragile: Naon anu Badé Beda?

Éditor buku Maphosa sareng Keasley ngiringan kumpulan praktisi sarjana pikeun ngabahas pamundut 'Naon anu Badé Ngabédakeun Pendidikan Kontémporér Damai kontémporér di Afrika?' Panulis anu nyumbangkeun ditarik tina judul harian sareng ogé literatur Afrika pikeun nyababkeun quandaries abad dua puluh hiji anu pendidik dina kontéks formal sareng informal disebat pikeun merjuangkeun.

Ngagulung ka luhur