Bagikeun Berita, Sumber, Acara & Pangetahuan sareng Pendidik Perdamaian ti Sakumna Dunya

Naha anjeun ngagaduhan warta, kajadian, panilitian, kurikuler atanapi ideu anu sanés kanggo dibagikeun sareng Kampanye Global pikeun komunitas Pendidikan Damai? Upami kitu, punten kirimkeun kontén anjeun nganggo formulir acara atanapi tulisan di handap ieu.

Punten marios kriteria posting sateuacan ngirim sareng milih kategori tina daptar di handap.

Dina kaseueuran kasus kami bakal nyatujuan tulisan anu jelas aya hubunganana sareng ngan ukur peryogi éditan minimal tanpa ngahubungi anjeun. Naha urang ngagaduhan patarosan, masalah anu aya hubunganana, atanapi meryogikeun éditan ageung kami bakal ngontak.

Pastikeun anjeun gabung sareng Kampanye Global sareng daptar pikeun nampi buletin kami dina koropak anjeun ku kituna anjeun tiasa ningali pos anjeun langsung nalika éta live!

Kritéria Dasar Pokok

Kriteria anu paling penting pikeun dilebetkeun kana buletin nyaéta kaitan. Prioritas kami nyaéta nyayogikeun tulisan-tulisan anu ngébréhkeun tangtangan sareng kasuksesan upami bidang pendidikan perdamaian sareng cara-cara pendidikan perdamaian berkembang sareng berkembang di sakumna dunya. Kami ogé kalebet berita sareng sumberdaya anu aya hubunganana sareng masalah kekerasan anu kedah dididik ku pendidik perdamaian supados aranjeunna tiasa ngalebetkeun élmu ieu kana kurikulum sareng ruang kelasna.

Sateuacan ngirimkeun poténsi kontribusi, punten taroskeun ka diri naha kaluman anjeun jelas aya hubunganana sareng pendidikan pikeun perdamaian. Pendidikan perdamaian mangrupikeun bidang anu lega anu kalebet padamelan sareng panilitian dina sababaraha bidang anu aya hubunganana sareng pendidikan kalebet hak asasi manusia, pelucutan senjata, gender, konflik, non-kekerasan, jst.

Kategori kintunan

Warta & Sawangan

  • Fitur: bagikeun tulisan khusus (artikel unggulan diondang ku staf redaksi Kampanye Global)
  • News: ngabagikeun tulisan anu aya patalina sareng kamajuan pendidikan perdamaian ti sakumna dunya
  • pamadegan: ngabagikeun artikel opini sareng editorial anu aya hubunganana sareng pendidikan perdamaian
  • Laporan Kegiatan: bagikeun laporan tina acara pendidikan perdamaian, palatihan, jsté & kadang-kadang buletin ti kelompok anu berorientasi pendidikan perdamaian
  • Tanda Aksi: ngabagikeun bewara ngeunaan kampanye anu ngadesek sareng / atanapi waktos-peka, kompetisi atanapi kasempetan waragad

sumberdaya

  • Kurikulum: bagikeun kurikulum anu aya hubunganana sareng perdamaian, video, sareng sumber latihan guru
  • panalungtikan: bagikeun panilitian anu asli sareng diterbitkeun dina pendidikan perdamaian
  • Sarat jeung Kaayaan: ngabagi berita, tulisan sareng dokuméntasi ngeunaan kamajuan kabijakan pendidikan anu aya hubunganana sareng pendidikan perdamaian

Diajar & Naha

pangaweruh

  • Publikasi: ngabagi inpormasi ngeunaan publikasi anyar anu aya hubunganana sareng lapangan sareng nyungkeun makalah
  • Ulasan Buku: bagikeun ulasan pustaka penting di lapangan

Padamelan & Pendanaan

  • Padamelan: bagikeun postingan padamelan sareng kasempetan karir dina pendidikan perdamaian sareng bidang anu aya hubunganana
  • Kasempetan Pendanaan: bagikeun inpormasi ngeunaan hibah sareng kasempetan beasiswa

Kiriman Kalénder Acara

Anjeun tiasa ngalebetkeun acara, konperénsi, webinar, atanapi kursus online (naon waé dina kategori "Diajar & Laksanakeun") pikeun diulas dina kalénder pendidikan perdamaian global urang.

* Upami anjeun ngirimkeun kagiatan punten tong nganggo formulir "kintunan tulisan" di handap - ieu bakal nyegah sareng / atanapi nyababkeun reureuh di posting anjeun dina situs kami.

 Pencét di dieu pikeun ngalebetkeun acara anu aya hubunganana sareng perdamaian anjeun kana kalénder global!