Undangan pikeun nonoman pikeun ilubiung dina Survei Perdamaian sareng Kaamanan Sekolah Siswa AS

Halo ka komunitas pendidikan perdamaian kuring! Kuring resep ngalakukeun panilitian anyar anu kuring yakin bakal méré sumbangan anu penting pikeun perdamaian, HAM, pendidikan sareng konflik, sareng literatur kaamanan sakola. Panilitian kuring sigana nerapkeun lensa kaamanan manusa pikeun ngarti sareng ngungkulan konflik sareng kekerasan di sakola. Kuring ngayakeun survey nasional pikeun AS, murid sakola umum (umur 14-20) anu hoyong bagikeun pandanganana ngeunaan kabijakan perdamaian sareng kaamanan sakola-sakola na. Ieu kalebet kawijakan sapertos latihan penembak aktif, panggunaan perwira sumberdaya sakola (pulisi) di sakola, guru pelengkap, program anti-bullying, sareng mediasi / konseling peer.

Panilitian disatujuan ku dewan panilitian panilitian Nova Southeheast University (NSU) sareng kalebet kana tautan survey di handap (idin kolot sareng idin murid dilebetkeun pikeun anu sahandapeun 18). Patanyaan terakhir survei diondang murid ka grup fokus (virtual), pikeun anu hoyong ngiringan sareng kami.

Survey pikeun jalma 18-20
Survey pikeun jalma 14-17

Cheryl Lynn Duckworth, Ph.D.
Profesor Studi Resolusi Konflik sareng Pendidikan Damai
Halmos College of Arts sareng Ilmu Pengetahuan
Universitas Tenggara Nova
[email dijaga]

Janten kahiji komen

Gabung sawala ...