Kampanye Shine Africa diluncurkeun: penanaman tangkal Moringa sareng ngamajukeun kasadaran pendidikan perdamaian

Kampanye caang Afrika

Nyebarkeun siki sareng melak tangkal Moringa pikeun kasadaran pendidikan perdamaian salami 18 bulan di 56 nagara Afrika kalebet Kapuloan sakurilingna.

Dina 15 Oktober 2021 Mariana Price ti Grow for Health, Afrika Kidul ngaluncurkeun leg kadua kampanye global pikeun melak tangkal Moringa sareng ngamajukeun kasadaran pendidikan perdamaian. Kampanye SHINE AFRICA anu nembé diluncurkeun ogé bakal ngajarkeun ngeunaan masalah perdamaian, konflik sareng kaadilan anu disanghareupan ku jalma-jalma di buana.

Tangkal Moringa bakal dianggo salaku dasar kampanye pendidikan anu difokuskeun kana pendidikan perdamaian, kaséhatan sareng penyembuhan, merangan malnutrisi, kaamanan pangan, kamekaran pepelakan, ngalereskeun taneuh, mulangkeun kualitas cai, masalah karbon, sareng promosi produk Moringa pikeun kaséhatan sareng kaséhatan. kabeungharan.

Mariana Price ningali Afrika salaku hub dahareun masa depan - kalayan harepan sareng jangji. Usaha kontinental ieu ogé kalebet rencana pikeun ngadukung pamekaran Pusat Pendidikan Damai di unggal Nagara, atanapi saloba-lobana.

Harga Mariana.

latar: Dina 12 Juli 2021, Pusat Pendidikan Damai Manipur (CFPEM) (India) ngaluncurkeun kampanye pikeun melak langkung ti 10,000 tangkal kelor di Asia Tenggara. Leban Serto, convenor, dedicated usaha pikeun Kampanye Global pikeun Atikan Peace (GCPE). Leban mangrupikeun pamilon dina 1999 Hague Appeal for Peace Conference dimana GCPE diluncurkeun. Dina peluncuran éta, Leban Serto niténan yén Dunya terus nyanghareupan sababaraha ancaman, kaasup perubahan iklim - sarta atikan karapihan diperlukeun ayeuna leuwih ti kantos sakumaha kelestarian lingkungan jeung perdamaian anu intimately patali. Anjeunna ogé nyatakeun yén aktip ngiringan komunitas lokal sareng nyorong ngembang tangkal Moringa mangrupikeun cara anu sederhana pikeun ngatasi masalah konflik di Asia Tenggara ogé pikeun dunya sanés. Leban Serto ogé parantos ngembangkeun palajaran ngeunaan perdamaian sareng non-kekerasan anu kalebet tangkal Moringa.

Aktif ngalibetkeun komunitas lokal sareng ngadorong tumuwuhna tangkal Moringa mangrupikeun cara saderhana pikeun ngatasi masalah konflik di Asia Tenggara ogé pikeun dunya sanés.

Dr Serto gawé bareng jeung Mariana Price ti Afrika Kidul salaku Tim Panaséhat di Asia Tenggara. Anjeunna ayeuna janten convenor pikeun Kampanye SHINE AFRICA sareng Moderator Online Global pikeun Afrika Moringa Hub. Anjeunna ogé Konsultan Jaringan sareng Presenter dina platform jaringan virtual kiwari pikeun Afrika.

Tim Panaséhat ti unggal 56 nagara Afrika bakal ditunjuk pikeun ngadukung usaha. Kampanye ieu ogé dirojong ku tim ahli kaasup élmuwan jeung pangaweruh husus ngeunaan tangkal Moringa. Inisiatif ieu dirojong ku Tony Jenkins, Koordinator GCPE; Dr Leban Serto, CFPEM India; Joshua Haruna; Nyiruan Nettie; Afrika Moringa Hub; Romany Thresher; jeung virtualnetworking.today.

Kanggo inpo nu leuwih lengkep sareng aub:
Mariana Harga - Convenor Kampanye. +27829600270

2 Komentar

1 Trackback / Pingback

  1. Pompa rusak - Cradle Ark Self Feed Initiative

Gabung sawala ...