Ngobrol nyalira cara anjeun pikeun fungsina saé nalika pandemi

Gail Galang, Ph.D. dina Diri nyarioskeun Jalan anjeun pikeun Ngerjakeun Saé

Tasikmalaya, Filipina: Ngaraos hariwang, rentan, sieun, sareng déprési kusabab pandemi?

Gail Reyes-Galang, Ph.D. ngelingan kumaha parasaan anjeunna nalika anjeunna di Zona Sieun tina krisis ieu. Anjeunna ngajak urang ngalakukeun pamariksaan diri tina parasaan anu diungkabkeun ku sora batin urang sareng nalungtik cara mikir anu salah anu nyumbang kana émosina jero ieu. Dr Gail Galang nyayogikeun tips praktis henteu ngan ukur pikeun ngajaga diri, tapi ogé tiasa sacara épéktip dina waktos anu sesah ieu.

Saluran Kulawarga pikeun Perdamaian tujuanana pikeun nguatkeun karaharjaan positip kulawarga dina sababaraha kaayaan. Kulawarga pikeun Perdamaian nawiskeun sumber daya anu diarahkeun ka kolot sareng budak anu ngalaman konflik anu dilakukeun ku jaman anu robih ieu. Ku ngagabungkeun téori sareng prakték, ahli kulawarga, pendidik, ogé, indung sareng budak anu ngadukung, ngabahas katerampilan anu diperyogikeun pikeun ningkatkeun kompeténsi anggota kulawarga dina kaayaan kaayaan krisis sareng kaayaan anu nangtang.

Janten kahiji komen

Gabung sawala ...