Salam Usum ka Sadaya Praktisi Pendidikan Perdamaian, Pembela sareng Pendukung

Pesen ti Betty Reardon * nalika urang lebetkeun 2020

* Betty Reardon mangrupikeun pangadeg duanana Institute Internasional Atikan Damai (IIPE) sareng Kampanye global pikeun Atikan Peace (GCPE)

Pikeun saha waé sareng anjeun anu tiasa ngarayakeun liburan taunan, kahoyong salamet pikeun anu kabagjaan, sareng pikeun dunya anu kirang telenges sareng langkung adil anu urang pikahoyong nalika kami silih nawiskeun solidaritas dina sadayana anu kami laksanakeun pikeun ngahontal éta. Nalika urang lebet dékade katilu ieu tina 21st abad, hayu urang teraskeun nangtung dina solidaritas saling sareng sadayana anu sangsara kekerasan sareng ketidakadilan urang narékahan pikeun ngungkulan. Kuring miharep solidaritas bakal ngabentuk dukungan anu tetep sareng partisipasi aktif dina jaringan GCPE sareng IIPE anu ngagampangkeun papayangan urang.

Abdi hoyong bérés taun dina nepikeun nuhun pisan kuring ka sadaya anu ngiringan dina taun kamari ieu Kampanye 90K pikeun ngadukung sareng ngalegaan jaringan IIPE & GCPE, sareng ka sadayana anu ngiringan kuring di éndah perayaan 90 taun kuringth tepang warsi. Kajadian éta nyalira sareng sadayana anu aya sareng ngurilingan éta ngan ukur bénténg. Nuhun pisan ka sadayana.

Nalika kuring ngumumkeun di awal usaha 90K, dina upaya ngadorong pendukung pikeun janten pendukung, sumbangan kuring bakal $ 90 dina unggal bulan biasa anu ditagih kana kartu kiridit kuring. Éta penting pikeun usaha urang pikeun terang sateuacana yén bakal aya dana anu ngadukung pikeun lumangsungna rutin Kampanye, sareng ngajantenkeun dana tambahan pikeun IIPE kirang ngabeuratkeun sareng henteu pasti. Kami arepkeun anjeun bakal nimbangkeun faktor-faktor ieu nalika anjeun nangtoskeun naha sareng sabaraha anjeun tiasa ngadukung CGPE / IIPE.

Ayeuna kuring umur 91 taunst taun, kontribusi anu ngadukung kuring, mimiti Januari janten $ 91, sareng unggal taun anu kuring teras-terasan diberkati, bakal nambihan hiji dolar deui per bulan, dugi ka kampanye K utama salajengna. Upami éta janten, tiasa janten 100K, tapi janten rada waspada, urang panginten tiasa 95K.

Sabaraha yuswa Anjeun? Dupi anjeun ngagaduhan nomer anu untung? Naha aya sababaraha nomer anu bermakna (atanapi variasi na) anu anjeun tiasa raosan ku sumbangan bulanan? Sanajan éta acak, punten nimbangkeun masihan kontribusi anjeun dina dasar anu ngadukung. Nalika kami ngadukung jaringan kami, kami nyaksian solidaritas urang sareng ngamungkinkeun gerakan transnasional, multikultural sareng antargenerasional anu teras dijantenkeun.

Muga-muga urang janten langkung aktip sareng langkung seueur ngalangkungan taun 2020.

WILUJENG TAUN ÉNGGAL!!!

Betty Reardon
Désémber 2019

Janten kahiji komen

Gabung sawala ...