Privasi anjeun penting pikeun kami. Éta Kampanye Global pikeun Perdamaian Perdamaian pikeun ngahargaan privasi anjeun ngeunaan inpormasi anu tiasa kami kumpulkeun ti anjeun dina halaman wéb kami, www.peace-ed-campaign.org.

titimangsa éféktif: Bisa 25, 2018

Kampanye Global pikeun Pendidikan Perdamaian ("kami", "kami", atanapi "urang") ngoperasikeun halaman wéb perdamaian-campaign.org ("Palayanan").

Kaca ieu informs anjeun tina kawijakan urang ngeunaan koleksi, pamakéan, sarta panyingkepan data pribadi mun anjeun migunakeun Service urang jeung pilihan geus pakait sareng data éta.

Kami nganggo data anjeun pikeun nyayogikeun sareng ningkatkeun Layanan. Ku ngagunakeun Layanan, anjeun satuju kana pangumpulan sareng panggunaan inpormasi saluyu sareng kawijakan ieu. Kacuali ditetepkeun dina Kawijakan Privasi ieu, istilah anu dianggo dina Kabijakan Privasi ieu ngagaduhan hartos anu sami sareng dina Sarat sareng Kaayaan urang, tiasa diaksés tina pcdnetwork.org

definisi

palayanan

Jasa mangrupikeun halaman wéb Peace-ed-campaign.org anu dioperasikeun ku Kampanye Global pikeun Pendidikan Damai

Data pribadi

Data pribadi hartina data ngeunaan hiji individu hirup anu bisa dicirikeun tina data eta (atawa ti jelema sareng inpo sejenna boh diilikan kami atawa kamungkinan datangna kana diilikan kami).

pamakéan Data

Pamakéan Data nyaéta data dikumpulkeun otomatis boh dihasilkeun ku pamakéan Service atawa ti infrastruktur Service sorangan (contona, durasi datangna halaman).

cookies

Cookies nu bagéan data haratis anu disimpen dina alat Anjeun (komputer atanapi alat mobile).

Prosesor Data (atawa panyadia ladenan)

Data Processor (atawa Service Provider) hartina sagala jalma alam atanapi légal anu prosés data atas nama controller Data.

Urang bisa make ladenan rupa panyadia ladenan di urutan pikeun ngolah data anjeun leuwih éféktif.

Data Subject (atawa pamaké)

Data Subject nyaeta sagala individu hirup anu ngagunakeun Service urang jeung mangrupakeun subjék data Personal.

Koléksi informasi Jeung Paké

Urang kumpulkeun sababaraha tipena béda informasi pikeun sagala rupa kaperluan nyadiakeun tur ningkatkeun Service kami ka anjeun.

Rupa Data dikumpulkeun

Data Pamakéan pikeun Pengunjung Situs

Urang ogé bisa ngumpulkeun informasi kumaha Service kasebut diakses sarta dipaké ( "Dianggo Data"). Data Dianggo ieu bisa ngawengku informasi kayaning Internet alamat komputer urang Protocol (misalna Alamat IP), jenis browser, Vérsi browser, kaca of Service urang nu didatangan, waktos sareng kaping tina kadatangan anjeun, waktu spent dina pamadegan kaca, unik identifiers alat jeung data diagnostik lianna.

koméntar

Nalika pangunjung ngantunkeun koméntar dina situs kami ngumpulkeun data anu ditingalikeun dina bentuk koméntar, sareng ogé alamat IP anu nganjang sareng string agén pangguna browser pikeun ngabantosan deteksi spam. Pangguna ogé tiasa milih masangkeun koméntar ku ngagunakeun akun média sosialna. Punten konsultasi platform média sosial anjeun ngeunaan kabijakan privasi aranjeunna.

Pikeun Palanggan Newsletter

Upami anjeun parantos ngalanggan salah sahiji buletin kami atanapi upami anjeun anggota halaman wéb kami (anjeun tiasa lebet) aya kasempetan anu saé anjeun bakal nampi email ti kami.

Kami ngan bakal ngirim surélék ka anjeun anu parantos anjeun tampi pikeun nampi, atanapi anu mana waé pikeun jasa anu kami sayogi pikeun anjeun.

Pikeun ngirim email, kami nganggo nami sareng alamat email anu anjeun pasihkeun. Situs kami ogé log alamat IP anu anjeun anggo nalika anjeun daptar pikeun layanan pikeun nyegah panyalahgunaan sistem.

Halaman wéb ieu tiasa ngirim email ngalangkungan jasa ngirim Kirim Grid. Jasa ieu ngamungkinkeun kami pikeun ngalacak muka sareng klik kana email kami. Kami nganggo inpormasi ieu pikeun ningkatkeun eusi buletin kami. Punten konsultasi Kirim kawijakan privasi Kirim Grid: https://sendgrid.com/policies/privacy/

Teu aya inpormasi anu tiasa diidentifikasi anu dilacak diluar situs web ieu kecuali alamat email.

  • Alamat email
  • ngaran hareup jeung ngaran tukang
  • Nagara tempatna
  • organisasi
  • Cookies na Data Dianggo

Anjeun tiasa milih kaluar nampi, atanapi sadayana, komunikasi ieu ti kami ku iraha waé nuturkeun tautan langganan atanapi petunjuk anu disayogikeun dina email anu kami kirimkeun atanapi ku ngahubungi kami di [email dijaga]

Nyukcruk Data Kuki

Urang make cookies sarta téknologi tracking sarupa lagu kagiatan dina Service urang jeung tahan informasi nu tangtu.

Cookies téh nyaéta payil kalawan jumlah leutik data nu bisa ngawengku hiji identifier unik anonim. Cookies nu dikirim ka panyungsi anjeun ti ramatloka sarta disimpen di alat Anjeun. téknologi nyukcruk ogé dipaké téh beacons, tag, sarta Aksara pikeun ngumpulkeun sarta lagu informasi jeung pikeun ngaronjatkeun jeung nganalisis Service urang.

Anjeun tiasa ngalatih panyungsi anjeun pikeun nampik sagala cookies atawa nunjukkeun lamun cookie a keur dikirim. Sanajan kitu, lamun teu nampi cookies, Anjeun bisa jadi teu bisa make sababaraha porsi of Service urang.

Conto Cookies kami nganggo:

  • Sidang Cookies. Urang make Sidang Cookies mun beroperasi Service urang.
  • Cookies Kaamanan. Urang make Kaamanan Cookies pikeun tujuan kaamanan.

Mangpaat Data

Kampanye Global pikeun Pendidikan Damai nganggo data anu dikumpulkeun pikeun sababaraha tujuan:

  • Nyadiakeun jeung mertahankeun Service kami
  • Ngabéjaan ngeunaan parobahan Service kami
  • Pikeun ngidinan Anjeun pikeun ilubiung dina fitur interaktif ngeunaan Service kami mun anjeun milih bet kitu
  • Pikeun nyayogikeun dukungan pangguna
  • Pikeun ngumpulkeun analisis atawa informasi berharga supaya urang bisa ningkatkeun Service kami
  • Pikeun ngawas pamakéan of Service kami
  • Pikeun ngadeteksi, nyegah sarta alamat isu teknis
  • Pikeun nyayogikeun anjeun inpormasi, sumberdaya sareng inpormasi kajadian (nalika mupakat pikeun daptar pikeun buletin) kecuali anjeun parantos milih henteu nampi inpormasi sapertos kitu. Anjeun tiasa milih henteu nampi naon waé, atanapi sadayana, komunikasi ieu ti kami iraha waé ku nuturkeun tautan unsubscribe atanapi petunjuk anu disayogikeun dina email anu kami kirimkeun atanapi ku ngahubungi kami di [email dijaga]

Dasar Hukum Pikeun Ngolah Data Pribadi Dina Peraturan Perlindungan Data Umum (GDPR)

Upami anjeun ti Ékonomi Ékonomi (EEA), PCDNetwork, LLC dasar hukum pikeun ngumpulkeun sareng ngagunakeun inpormasi pribadi anu dijelaskeun dina Kawijakan Privasi ieu gumantung kana Data Pribadi anu kami kumpulkeun sareng kontéks khusus anu kami kumpulkan.

Kampanye Global pikeun Pendidikan Perdamaian tiasa ngolah Data Pribadi anjeun sabab:

  • Urang kudu nedunan kontrak sareng anjeun
  • Geus tinangtu urang idin pikeun ngalakukeunana
  • Ngolahna pikeun kapentingan sah urang sareng éta henteu kaganggu ku hak-hak anjeun
  • Keur kaperluan processing pamayaran
  • Sasuai jeung hukum

Ingetan Data

Kampanye Global pikeun Pendidikan Perdamaian bakal nahan Data Pribadi anjeun ngan salami diperyogikeun pikeun tujuan anu ditetepkeun dina Kawijakan Privasi ieu. Kami bakal nahan sareng ngagunakeun Data Pribadi anjeun dugi ka diperyogikeun pikeun matuh kana kawajiban hukum urang (contona, upami urang diperyogikeun nahan data anjeun pikeun matuh kana hukum anu berlaku), ngabéréskeun perselisihan, sareng ngalaksanakeun perjanjian sareng kawijakan légal kami.

Kampanye Global pikeun Pendidikan Perdamaian ogé bakal nahan Data Pamakéan pikeun tujuan analisis internal. Data Pamakéan umumna disimpen pikeun jangka waktu anu langkung pondok, kacuali nalika data ieu digunakeun pikeun nguatkeun kaamanan atanapi ningkatkeun fungsionalitas Layanan kami, atanapi kami sacara hukum wajib ngajaga data ieu pikeun waktos anu langkung lami.

Mindahkeun data

Inpo Anjeun, kaasup Data Pribadi, bisa jadi dibikeun ka - sarta dijaga on - komputer lokasina di luar nagara anjeun, propinsi, nagara atawa yurisdiksi wewenang lianna dimana hukum panyalindungan data bisa béda ti jelema ti yurisdiksi Anjeun.

Mun anjeun ayana di luar Amérika Sarikat sarta milih nyadiakeun émbaran jeung urang, mangga dicatet yén urang mindahkeun data, kaasup Data Pribadi, mun Amerika jeung ngolah eta aya.

idin anjeun ka Sarat jeung Kaayaan Pamakéan ieu dituturkeun ku kintunan Anjeun inpormasi sapertos ngagambarkeun kasapukan Kirim mun mindahkeun éta.

Kampanye Global pikeun Pendidikan Perdamaian bakal nyandak sadaya léngkah anu diperlukeun pikeun mastikeun yén data anjeun dirawat kalayan aman sareng saluyu sareng Sarat jeung Kaayaan Pamakéan ieu sareng henteu mindahkeun Data Pribadi anjeun bakal kajantenan ka organisasi atanapi nagara kecuali upami aya kontrol anu cukup. kalebet kaamanan data anjeun sareng inpormasi pribadi sanés.

Panyingkepan Of Data

Panyingkepan pikeun penegak hukum

Dina kaayaan anu tangtu, Kampanye Global pikeun Pendidikan Perdamaian mungkin diperyogikeun pikeun nyingkab Data Pribadi anjeun upami diperyogikeun ku hukum atanapi salaku réspon kana pamundut anu sah ku otoritas publik (mis. Pengadilan atanapi agénsi pamaréntah).

Syarat légal

Kampanye Global pikeun Pendidikan Perdamaian tiasa nyingkab Data Pribadi anjeun dina kapercayaan anu saé yén tindakan sapertos kitu kedah:

  • Sasuai jeung hiji kawajiban légal
  • Ngajagaan sareng membela hak-hak atanapi milik The Global Campaign for Peace Education
  • Pikeun nyegah atawa nalungtik mungkin dosa di sambungan kalawan Service nu
  • Ngajaga kasalametan pribadi pamaké tina Service atanapi umum
  • Ngajaga ngalawan liability légal

Kaamanan Of Data

Kaamanan data anjeun anu penting pikeun kami, tapi inget yen aya metoda transmisi ngaliwatan Internet, atawa metoda gudang éléktronik nyaéta 100% aman. Bari urang narékahan pikeun ngagunakeun hartosna ditarima komersil ngajaga Data Pribadi Anjeun, urang moal bisa ngajamin kaamanan mutlak na.

Hak Perlindungan Data Anjeun Dina Peraturan Perlindungan Data Umum (GDPR)

Upami anjeun nyicingan Area Ékonomi Éropa (EEA), anjeun ngagaduhan hak panyalindungan data anu tangtu. Kampanye Global pikeun Pendidikan Damai tujuanna pikeun nyandak léngkah anu masuk akal pikeun ngamungkinkeun anjeun menerkeun, ngarobih, ngahapus, atanapi ngawatesan panggunaan Data Pribadi anjeun .

Upami anjeun hoyong diinpormasi ngeunaan Data Pribadi anu kami nyepeng ngeunaan anjeun sareng upami anjeun hoyong data éta dihapus tina sistem kami, mangga ngahubungan kami di [email dijaga]

Dina kaayaan nu tangtu, anjeun boga hak panangtayungan data di handap:

Bener pikeun ngaksés, ngapdet atanapi mupus inpo nu anjeun ngagaduhan di anjeun. Iraha dimungkinkeun, anjeun tiasa aksés, ngapdet atanapi nyungkeun hapusan Data Pribadi anjeun ngalangkungan tautan anu disayogikeun dina buletin langganan anjeun. Upami anjeun henteu tiasa ngalakukeun tindakan ieu nyalira, mangga ngahubungan kami pikeun ngabantosan anjeun

[email dijaga]

Katuhu rectification. Anjeun boga hak mibanda émbaran Anjeun rectified lamun informasi yen aya taliti atawa lengkep.

katuhu ka obyék. Anjeun boga hak ka obyék pikeun ngolah kami tina Data Pribadi Anjeun.

Katuhu pangwatesan. Anjeun boga hak menta nu urang ngawatesan ngolah informasi pribadi anjeun.

Hak portability data. Anjeun boga katuhu bisa disadiakeun kalawan salinan tina informasi urang gaduh on anjeun dina terstruktur, mesin-bisa dibaca tur ilahar dipake format.

katuhu pikeun mundur idin. Anjeun ogé ngagaduhan hak pikeun mundur idin anjeun iraha waé dimana PCDNetwork, LLC ngandelkeun idin anjeun pikeun ngolah inpormasi pribadi anjeun.

Perhatikeun yén urang bisa menta anjeun pariksa idéntitas anjeun méméh ngarespon kana requests misalna.

Anjeun boga hak ngawadul ka Otoritas Protection Data ngeunaan kempelan sarta pamakéan Data Pribadi Anjeun urang. Kanggo inpo nu leuwih lengkep, mangga ngahubungan otoritas panyalindungan data lokal Anjeun di Area Ékonomi Éropa (EEA).

propaider laden

Urang bisa employ pausahaan pihak katilu tur individu pikeun mempermudah Service urang ( "Service panyadia"), nyadiakeun Service di atas nama urang, nedunan jasa Service nu patali atawa mantuan kami di analisa kumaha Service urang geus dipake.

pihak katilu ieu miboga aksés ka Data Pribadi Anjeun ukur keur ngalakukan tugas ieu atas nama urang jeung keur obligated teu nyingkab atanapi nganggo eta kanggo naon Tujuan lianna.

Analytics

Urang bisa make panyadia ladenan pihak-katilu ngawas jeung nganalisis pamakéan Service urang.

Google Analytics

Google Analytics nyaéta layanan wéb analytics anu ditawarkeun ku Google anu ngalacak sareng ngalaporkeun pangunjung halaman wéb. Google ngagunakeun data anu dikumpulkeun pikeun ngalacak sareng ngawas panggunaan Layanan kami. Data ieu dibagi kana jasa Google anu sanés.

Anjeun tiasa milih-kaluar tina sanggeus dijieun kagiatan anjeun dina Service sadia Google Analytics ku cara masang milih-kaluar browser Google Analytics nambahkeun-on. The nambihkeun kana nyegah Google Analytics JavaScript (ga.js, analytics.js, sarta dc.js) ti babagi inpormasi kalawan Google Analytics ngeunaan aktivitas kunjungan.

Kanggo inpormasi lengkep ngeunaan prakték privasi Google, punten buka halaman wéb Sarat Google: http://www.google.com/intl/en/policies/privacy/

pangmayaran

Kami ngamankeun aman sumbangan tina halaman wéb kami nganggo jasa pihak katilu pikeun ngolah pamayaran (mis. Prosesor pembayaran).

Kami moal neundeun atanapi ngumpulkeun rinci kartu pamayaran anjeun. Inpo ieu disadiakeun langsung ka prosesor pembayaran ti pihak katilu anu anu nganggo inpormasi pribadi anjeun diatur ku Sarat jeung Kaayaan Pamakéan. Prosesor pamayaran ieu nuturkeun standar anu ditetepkeun ku PCI-DSS anu dikokolakeun ku Déwan Standar Kaamanan PCI, anu mangrupikeun usaha anu sarég kawas Visa, Mastercard, American Express and Discover. Syarat PCI-DSS mantuan mastikeun penanganan aman inpormasi pamayaran.

The prosesor pembayaran kami digawekeun ku anu:

Kami lulus

Sarat jeung Kaayaan Pamakéan maranéhanana bisa ditempo di https://go.wepay.com/privacy-policy 

Tumbu ka situs séjén

Service urang bisa ngandung tumbu ka situs séjén nu teu dioperasikeun ku kami. Lamun klik dina link pihak katilu, anjeun bakal diarahkeun ka loka éta pihak katilu urang. Urang niatna mamatahan anjeun marios ka Sarat jeung Kaayaan Pamakéan tina unggal situs anjeun didatangan.

Urang teu boga kontrol leuwih tur nganggap euweuh tanggung jawab eusi, kawijakan privasi atawa amalan naon situs pihak katilu atawa ladenan.

Privasi barudak

Service kami teu alamat saha di handapeun umur 18 ( "Barudak").

Urang ulah knowingly ngumpulkeun informasi diwanoh pribadi ti saha di handapeun umur 18. Mun anjeun indung atawa wali jeung anjeun sadar yen Anak anjeun geus disadiakeun kami kalawan Data Pribadi, mangga ngahubungan kami. Mun urang jadi sadar yen kami geus dikumpulkeun Data Pribadi ti barudak tanpa verifikasi idin parental, urang nyokot léngkah ngaleupaskeun éta informasi ti server kami.

Parobahan Pikeun Sarat jeung Kaayaan Pamakéan Ieu

Urang bisa ngamutahirkeun Sarat jeung Kaayaan Pamakéan urang ti jaman ka jaman. Urang bakal ngabéjaan parobahan naon ku ngeposkeun nu Sarat jeung Kaayaan Pamakéan anyar na kaca ieu.

Kami tiasa masihan terang ku email sareng / atanapi aya bewara dina Service urang, saencan parobosna janten efektif sareng ngapdet "tanggal éféktif" dina punclut Sarat jeung Kaayaan Pamakéan ieu.

Anjeun disarankan pikeun marios Sarat jeung Kaayaan Pamakéan ieu périodik pikeun parobahan nanaon. Parobahan Sarat jeung Kaayaan Pamakéan ieu nu mujarab basa aranjeunna keur dipasang dina kaca ieu.

Taros Kami

Mun anjeun mibanda patalékan ngeunaan Sarat jeung Kaayaan Pamakéan ieu, mangga ngahubungan kami:

  • Ku email: [email dijaga]
  • Ku ngadatangan kaca ieu dina halaman wéb kami: https://www.peace-ed-campaign.org/contact/