Katengtreman mahluk liar

nutup

Miluan Kampanye & bantosan kami #SpreadPeaceEd!

1 Comment

  1. Ieu mangrupikeun sajak anu éndah, ngagugahkeun ku Wendell Berry. Hatur nuhun parantos kabagi.

Gabung sawala ...