Paulo Freire: cinta anu negeskeun dina pendidikan

"Kautamaan pamungkas, upami tiasa, nyaéta kamampuan micinta murid, sanaos sagala hal. Kuring henteu hartosna jinis cinta anu lemes atanapi manis, tapi sabalikna cinta anu pohara negeskeun, cinta anu ditampi, cinta pikeun murid anu ngadorong urang pikeun ngalangkungan, anu ngajantenkeun urang beuki seueur tanggel waler pikeun tugas urang. "

-Paulo Freire, Maca Dunya sareng Maca Kecap: Wawancara sareng Paulo Freire (1985).

Diajar langkung seueur ngeunaan cutatan ieu ku ngadatangan Kampanye Global pikeun Pendidikan Perdamaian sorangan Tanda kutip & Memes Pendidikan Perdamaian: Pustaka Pendidikan Damai. Diréktori bibliographic mangrupikeun kumpulan anu diédit tina kutipan perspektif anotasi ngeunaan téori, prakték, kawijakan, sareng pedagogi dina pendidikan perdamaian. Masing-masing entri cutatan / bibliografi dilengkepan ku meme artistik anu didorong pikeun diunduh sareng sumebar ngalangkungan média sosial.

nutup
Miluan Kampanye & bantosan kami #SpreadPeaceEd!
Punten kirimkeun email ka abdi:

Gabung sawala ...

Ngagulung ka luhur