Publikasi anyar: Ngadidik pikeun Perdamaian sareng Hak Asasi Manusa

Maria Hantzopoulos & Monisha Bajaj (2021). Ngadidik pikeun Perdamaian sareng Hak Asasi Manusa: Perkenalan. Bloomsbury.

gambaran

Salami lima dekade ka tukang, pendidikan atikan perdamaian sareng pendidikan HAM parantos muncul sacara béda sareng misah salaku bidang beasiswa sareng prakték global. Dorong ku sababaraha usaha (PBB, masarakat sipil, pendidik akar rumput), duanana bidang ieu ngémutan kontén, prosés, sareng struktur atikan anu ngusahakeun ngabubarkeun rupa-rupa bentuk kekerasan, ogé pindah ka budaya perdamaian, kaadilan sareng HAM . Ngadidik pikeun Perdamaian sareng Hak Asasi Manusa ngenalkeun murid sareng pendidik kana tantangan sareng kamungkinan nerapkeun pendidikan perdamaian sareng HAM di situs-situs global anu beragam. Buku ieu ngaluarkeun konsép inti anu ngartikeun duanana bidang, ngabongkar sejarahna sareng pondasi konseptualna, sareng nampilkeun modél sareng papanggihan panilitian konci pikeun ngabantosan pertimbangan, konvergénsi, sareng divergénsi na. Kalebet pustaka anu dicutat, buku nyerat agenda panilitian anu komprehensif, ngamungkinkeun para sarjana anu muncul sareng berpengalaman kasempetan pikeun nempatkeun panilitianna dina paguneman sareng bidang perdamaian sareng pendidikan hak asasi global.

Pencét di dieu pikeun mésér buku

Daptar eusi

perkenalan
1. Pendidikan Perdamaian: Yayasan sareng Pitunjuk Anu Hareup di Sawah
2. Pendidikan Damai dina Praktek: Conto ti Amérika Serikat
3. Pendidikan Hak Asasi Manusa: Yayasan, Kerangka & Pitunjuk Masa Depan
4. Pendidikan Hak Asasi Manusa dina Praktek: Conto ti Asia Kidul
5. Bridging the Fields: Conceptualizing Martabat & Transformative Agency dina Perdamaian & Hak Asasi Manusa
6. Pikiran Kasimpulan sareng Jalan Sateuacanna
Lampiran A: Daptar Anotasi Bacaan Salajengna dina Perdamaian sareng Pendidikan Hak Asasi Manusa
daptar eusi

Janten kahiji komen

Gabung sawala ...