Isu Anyar In Factis Pax: Journal of Peace Education and Social Justice nembé diterbitkeun

Dina Factis Pax mangrupakeun jurnal online peer-reviewed atikan karapihan jeung kaadilan sosial dedicated ka pamariksaan isu sentral pikeun formasi masarakat damai, pencegahan kekerasan, tantangan pulitik karapihan jeung masarakat demokratis. Kaadilan sosial, démokrasi, sareng kamekaran manusa mangrupikeun faktor inti anu nyorot pentingna peran pendidikan dina ngawangun masarakat anu damai.

aksés edisi anyar In Factis Pax dieu

Jilid 16, Nomer 1, 2022

Daptar eusi

  • Aspiring to Transformation: Solidaritas sareng Prefigurasi dina Organisasi Gerakan Sosial Pendidikan. Ku Karen Ross
  • Nyiptakeun sareng Ngembangkeun Kapasitas pikeun Penyembuhan Nasional sareng Gedong Damai di Zimbabwé Ngaliwatan 'Sejarah Hese.' Ku Gilbert Tarugarira sareng Mbusi Moyo
  • Hukuman Pati salaku Kajahatan Nagara: Nguji Masalah Kaséhatan Fisik sareng Mental sareng Hukuman Ibukota di AS.  Ku Laura Finley
  • Naha Atikan Damai sareng Kaadilan Penting di Tempat Ibadah: Perkenalan sareng Usulan Kurikulum pikeun Atikan Damai sareng Kaadilan dina Babaturan Khutbah di Gunung. Ku George M. Benson
  • Harita buku
    • Review of Magnus Haavelsrud, Atikan dina Kamekaran. Jilid 3 (Oslo: Arena, 2020). Ku Howard Richards
    • Tinjauan Maria Hantzopoulos sareng Monisha Bajaj, Ngadidik pikeun Damai sareng Hak Asasi Manusa: Hiji Perkenalan (London: Bloomsbury Academic, 2021). By
      Nicki Gerstner jeung Jungyoon Shin
nutup
Miluan Kampanye & bantosan kami #SpreadPeaceEd!
Punten kirimkeun email ka abdi:

Gabung sawala ...

Ngagulung ka luhur